Direktlänk till inlägg 22 april 2014

Den 22/4 1929

Av Liliann - 22 april 2014 19:59

föddes du pappa, idag skulle du fyllt 85 år om du fortfarande varit med oss fysiskt här på jorden.Varje år denna dag skänker jag dig extra varma tankar och tar mig en fundering över hur saker och ting skulle varit om du fått leva sida vid sida med oss barn, barnbarn och barnbarnsbarn. Nu blev det inte så den 8/4 1992 somnade du in, tänk att det runnit iväg 22 år.....men du finns hela tiden med mig. Saknaden efter pappa och för att inte tala om morfar med alla busiga upptåg känns fortfarande om än på ett annat sätt men som jag önskat att du fått uppleva barnbarnsbarnen   

Vi har ju våra samtal fortfarande ibland och det känns ändå tryggt och jag vet ju att du finns med oss i allt vi gör....

Sänder dessa till dig idag.... i tanken...dom är finast där dom står sa du alltid....

 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Andrea

22 april 2014 23:34

Älskade moffa <3

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Liliann - 29 april 2014 11:08

så då undrar jag över, VARFÖR ser man så många föräldrar idag mer ivrigt sysselsatta med sina smartphones än med att faktiskt vara närvarande med sina barn???? Nu blir nog en del väldigt irriterade och ser detta inlägg som ett påhopp men jag reflekte...

Av Liliann - 22 april 2014 09:22

har vi njutit med delar av vår stora, växande familj. Vi började med lite egentid på skärtorsdagen med Lilly innan resten av hennes familj kom på påskafton. Vi tillbringade nästan all vakentid ute, antingen vid lekstugan, ute i skogen spanandes efter...

Av Liliann - 16 april 2014 08:36

hoppas ni får en underbar helg att njuta, själv åker jag till stugan med delar av min underbara familj och naturligtvis hoppas vi på ett bra attvarauteiväder. Kolbullar, korvgrillning, lek i lekstugan med Lilly står på schemat så håll tummen.... Da...

Av Liliann - 5 april 2014 14:18

känns ingenting omöjligt. Utan tvekan en härlig känsla, förr tänkte jag alltid när det gick bra....VAD väntar nu för skit bakom hörnet? Numera åker jag med flowet och vet att jag har rätt att må bra och ha det bra. Livet är en berg och dalbana så vis...

Av Liliann - 22 mars 2014 10:21

som man tänkt sig från början..... När jag började min uskautbildning så hade jag bestämt att inom psykiatrin ska jag INTE jobba, det var liksom helt klart. Sett hur maken ibland är alldeles urlakad efter en arbetsdag och andra åsikter grundade på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se