Direktlänk till inlägg 22 april 2014

Underbara vårdagar...

Av Liliann - 22 april 2014 09:22

har vi njutit med delar av vår stora, växande familj. Vi började med lite egentid på skärtorsdagen med Lilly innan resten av hennes familj kom på påskafton. Vi tillbringade nästan all vakentid ute, antingen vid lekstugan, ute i skogen spanandes efter myror, kottar, pinnar och djurbajs eller sittande nere vid sjön. Måste tvinga tillbaka min rädsla över att vistas i skogen själv då jag ser hur den lilla verkligen sjuder av nyfikenhet och iver övr skogens alla mysterier.

På annandagen kom R med familj och maken stekte kolbullar så det stod härliga till, själv tycker jag inte om det men det är en speciell känsla att laga maten utomhus.

Idag är också en ledig dag som kommer att spenderas på balkongen i kombination med skolarbete, har än en gång lyckats dra ut på en uppgift som skulle lömnats i söndags så stressmailen öser in...du har inte skickat in ett uppdrag i tid står det, Gahhh....

Nu så blir det klart under dagen så har jag iaf bestämt, onsdag och torsdag väntar jobb på Västervik och lördag/söndag smäller Café Björkbacka upp portarna så då skall jag vara där. För övrigt åker vi till stugan igen på fredag, en utemöbel skall skrapas och slipas färdigt och om vädret tillåter även målas men då vill det till att det varma goa vädret håller i sig, vi håller tummen för det eller hur?

Ha en underbar tisdag


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Liliann - 29 april 2014 11:08

så då undrar jag över, VARFÖR ser man så många föräldrar idag mer ivrigt sysselsatta med sina smartphones än med att faktiskt vara närvarande med sina barn???? Nu blir nog en del väldigt irriterade och ser detta inlägg som ett påhopp men jag reflekte...

Av Liliann - 22 april 2014 19:59


föddes du pappa, idag skulle du fyllt 85 år om du fortfarande varit med oss fysiskt här på jorden.Varje år denna dag skänker jag dig extra varma tankar och tar mig en fundering över hur saker och ting skulle varit om du fått leva sida vid sida med os...

Av Liliann - 16 april 2014 08:36

hoppas ni får en underbar helg att njuta, själv åker jag till stugan med delar av min underbara familj och naturligtvis hoppas vi på ett bra attvarauteiväder. Kolbullar, korvgrillning, lek i lekstugan med Lilly står på schemat så håll tummen.... Da...

Av Liliann - 5 april 2014 14:18

känns ingenting omöjligt. Utan tvekan en härlig känsla, förr tänkte jag alltid när det gick bra....VAD väntar nu för skit bakom hörnet? Numera åker jag med flowet och vet att jag har rätt att må bra och ha det bra. Livet är en berg och dalbana så vis...

Av Liliann - 22 mars 2014 10:21

som man tänkt sig från början..... När jag började min uskautbildning så hade jag bestämt att inom psykiatrin ska jag INTE jobba, det var liksom helt klart. Sett hur maken ibland är alldeles urlakad efter en arbetsdag och andra åsikter grundade på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se