Direktlänk till inlägg 16 april 2014

Glad Påsk!!

Av Liliann - 16 april 2014 08:36

hoppas ni får en underbar helg att njuta, själv åker jag till stugan med delar av min underbara familj och naturligtvis hoppas vi på ett bra attvarauteiväder. Kolbullar, korvgrillning, lek i lekstugan med Lilly står på schemat så håll tummen....

Dagarna så här strax innan använder jag till att jobba några pass på Västervik i kombo med förberedelser inför helgen.

När vi köpte stugan för ett antal år sedan fick vi "nycklarna" lagom till påskhelegn so även då låg sent på våren. Jag minns att det var en solig påsk och nästan all snö var borta, tror till och med att J krattade den då bedrövligt vanvårdade gräsmattan under helgen. Nu var vi dit med lite grejor i går och visst nästan all snö var borta men någon krattning tror jag inte det blir, lite för blött.

 När marken tinar fram och det börjar spritta i det gröna då återvänder även mina livsandar med full kraft, jag är ju som bekant ingen vintermänniska även om jag även kan njuta av vackra vinterdagar och just denna tid och tiden framåt är underbar. Försommaren när grönskan skiftar i alla dess nyanser gör mig lika hänförd varje år....

Det var framåt, bakåt då? ja den planerade Streaplersturnén blev inte som det var tänkt, tre danskvällar blev till en och det fick ju vara gott nog då. Vi var till Hullsta i Sollefteå  i lördags med våra goda vänner Rolf och Sonja  och hade en jättebra danskväll till outstanding dansmusik. Kul med lite nya ansikten i dansvimlet och även kända, Annika och Roger, det var jättekul att ses igen!!!!

Dagen idag innehåller tvätt, lite städning, besök av underbara Stella och visst ja en sväng till ut till stugan med mera grejor.....

Önskar er än en gång en riktigt Glad Påsk, men vi tjejer ses väl i Blåkulla i morgon för lite lattjolajban?

  

 
ANNONS
 
skogsnuvan

skogsnuvan

20 april 2014 08:58

Jo visst blir allt annorlunda när snön går bort och när det någon dag är fint väder och ingen blåst. Så var det igår här och hela gänget drog till skogs för att renas en bäck och sedan grillade vi lite korv borta hos Kinabror. Ingen dans dock bara en koll på Lets dance och som vanligt så åkte fel person ut. Fattar ingenting.

http://skogsnuvan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Liliann - 29 april 2014 11:08

så då undrar jag över, VARFÖR ser man så många föräldrar idag mer ivrigt sysselsatta med sina smartphones än med att faktiskt vara närvarande med sina barn???? Nu blir nog en del väldigt irriterade och ser detta inlägg som ett påhopp men jag reflekte...

Av Liliann - 22 april 2014 19:59


föddes du pappa, idag skulle du fyllt 85 år om du fortfarande varit med oss fysiskt här på jorden.Varje år denna dag skänker jag dig extra varma tankar och tar mig en fundering över hur saker och ting skulle varit om du fått leva sida vid sida med os...

Av Liliann - 22 april 2014 09:22

har vi njutit med delar av vår stora, växande familj. Vi började med lite egentid på skärtorsdagen med Lilly innan resten av hennes familj kom på påskafton. Vi tillbringade nästan all vakentid ute, antingen vid lekstugan, ute i skogen spanandes efter...

Av Liliann - 5 april 2014 14:18

känns ingenting omöjligt. Utan tvekan en härlig känsla, förr tänkte jag alltid när det gick bra....VAD väntar nu för skit bakom hörnet? Numera åker jag med flowet och vet att jag har rätt att må bra och ha det bra. Livet är en berg och dalbana så vis...

Av Liliann - 22 mars 2014 10:21

som man tänkt sig från början..... När jag började min uskautbildning så hade jag bestämt att inom psykiatrin ska jag INTE jobba, det var liksom helt klart. Sett hur maken ibland är alldeles urlakad efter en arbetsdag och andra åsikter grundade på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se