Direktlänk till inlägg 22 mars 2014

När det liksom inte blir...

Av Liliann - 22 mars 2014 10:21

som man tänkt sig från början.....

När jag började min uskautbildning så hade jag bestämt att inom psykiatrin ska jag INTE jobba, det var liksom helt klart. Sett hur maken ibland är alldeles urlakad efter en arbetsdag och andra åsikter grundade på okunskap var anledningen till detta beslut. Fann dock själva blocken psykologi och psykiatri ganska intressanta men fortfarande fanns i bakhuvet, INTE psykiatri!

Nu var jag ju som bekant på en anställningsintervju i torsdags och kom ut därifrån med... ja just det ett jobb inom psykiatrin....


Det var lite kul att tro att jag bara skulle "intervjuas"och inte komma ut med ett jobb, men det faktum att jag snart är färdig uska med mycket goda referenser(klappar mig själv på axeln) gjorde att de högg direkt. Lite orolig har jag tydligen varit gällande jobbfronten för när jag for därifrån så föll nog minst 10 kg från mina axlar, löfte om en fortsättning även efter sommaren känns betryggande. Egen schemaläggning gör ju inte saken sämre heller   .

En annan reflektion är att bemanningen här i Östersund inte ens ställt en förfrågan gällande semestervikariat, men de kanske tycker att de redan har det liksom fixat?

Just här och nu väntar en liten prommis i vårsolen med våra prinsessor sedan ser vi fram emot kvällens dans på OSD, en av landets topp tre orkestrar gästar oss, Donnez, missa inte det dansvänner.

Life is truly good......

 
ANNONS
 
skogsnuvan

skogsnuvan

26 mars 2014 16:09

Sällan det blir som man tror det är då ett som är sant. Jag och brorsan åker till Skåne för att få finväder och nu är det blåst regn och snöblandat regn här och uppe i Jämtland är det visst sol. Typiskt

http://skogsnuvan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Liliann - 29 april 2014 11:08

så då undrar jag över, VARFÖR ser man så många föräldrar idag mer ivrigt sysselsatta med sina smartphones än med att faktiskt vara närvarande med sina barn???? Nu blir nog en del väldigt irriterade och ser detta inlägg som ett påhopp men jag reflekte...

Av Liliann - 22 april 2014 19:59


föddes du pappa, idag skulle du fyllt 85 år om du fortfarande varit med oss fysiskt här på jorden.Varje år denna dag skänker jag dig extra varma tankar och tar mig en fundering över hur saker och ting skulle varit om du fått leva sida vid sida med os...

Av Liliann - 22 april 2014 09:22

har vi njutit med delar av vår stora, växande familj. Vi började med lite egentid på skärtorsdagen med Lilly innan resten av hennes familj kom på påskafton. Vi tillbringade nästan all vakentid ute, antingen vid lekstugan, ute i skogen spanandes efter...

Av Liliann - 16 april 2014 08:36

hoppas ni får en underbar helg att njuta, själv åker jag till stugan med delar av min underbara familj och naturligtvis hoppas vi på ett bra attvarauteiväder. Kolbullar, korvgrillning, lek i lekstugan med Lilly står på schemat så håll tummen.... Da...

Av Liliann - 5 april 2014 14:18

känns ingenting omöjligt. Utan tvekan en härlig känsla, förr tänkte jag alltid när det gick bra....VAD väntar nu för skit bakom hörnet? Numera åker jag med flowet och vet att jag har rätt att må bra och ha det bra. Livet är en berg och dalbana så vis...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se