Direktlänk till inlägg 20 mars 2014

Pytt skit...

Av Liliann - 20 mars 2014 09:53

var överskriften på mitt blogginlägg denna dag för två år sedan. Jag hade då väldiga problem med mina öron, svullna kliande hörselgångar, och just denna tid för två år seda var jag i princip döv. Något jag reflekterat över är att alla mina kroppsliga små åkommor som jag bar på när jag jobbade administrativt är borta idag....Många gånger fick jag höra,av kloka gummor, när jag klagade över mina besvär var,Vad är det du inte vill höra???? och min vana trogen skakade jag bara av mig frågan. Så här nu i efterhand är det bara att konstatera att det var denna livsförändring som skulle till, den som blev mig påtvingad när jag på ett brutalt sätt blev arbetslös och var tvungen att tänka om. Det är bara att konstatera att nu är jag på rätt väg, hela mitt väsen känner det, allt har ordnat sig längs vägen så nu tänker jag bara åka med, lyssna till min intuition och bara köra på.

 Nu är det inte bara en dans på rosor, men när jag känner av en liten dipp så försöker jag tänka, åter igen, hur lyckligt lottad jag är.. detta var dagens fundering nu lite vardagsbubbel....


Det är ett tag sedan jag skrev, kul är att gå tillbaka och titta på tidigare års inlägg, typ det som föranledde detta.

Snart är skoltiden över jag har avslutat min praktik på HC och igår var det avlämning på skolan. Några block kvar att läsa, hoppas bli klar i förtid. Livet går sin gilla gång, vi har blivit välsignade med ett barnbarn till, lille Harry föddes 3/3 och är mommas och oppas (bonusmorfars) lillprins såklart, vi har firat min lillebror som äntligen blivit vuxen och fyllt 50, tillbringat en skön helg i stugan och som sagt jobbat på och läst läxor. Något saknas?? Ja men visst, DANSEN, snacka om danstorka, vi har varit på OSD en gång sedan innan jul, det kryyyyper i hela kroppen. Nu var vi iofs i Thailand tre veckor i januari och detta var ljuvligt som sig bör, och missade där några danstillfällen men till helgen är det dags, äntligen, då gästar Donnez OSD, missa inte det dansvänner.

 Idag väntar en anställningsintervju hos bemanningen i Krokoms kommun men först ska jag tvätta klart och dricka en kopp java till, i morgon skall jag prova på decoupage hos en god vän och det ska bli kul att byta läxböcker mot lite kreativt pyssel!!

Kram på Er

 
ANNONS
 
Ingen bild

Annika i S-vall

20 mars 2014 10:39

Jag önskar dig lycka till på anställn.intervjun Håller tummar & tår. Dansa några danser åt mig också på lördag. Suck....mina dansfavoriter. Roger ska åka på dem i kväll. Jag är absolut INTE missunsam på något sätt, men det känns jobbigt då jag "bara" kan ligga här i soffan och inte göra något mer pga värken. Nu är det 1 vecka kvar, sen jäklar!!!! Kram kram från mig i soffan.

 
Ingen bild

LottaPotta

20 mars 2014 17:32

Härligt att läsa! Krama ungar, hundar o gubbe från mig. Men mest av allt en STOR kram till dig. Lycka till på intervjun ♡

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Liliann - 29 april 2014 11:08

så då undrar jag över, VARFÖR ser man så många föräldrar idag mer ivrigt sysselsatta med sina smartphones än med att faktiskt vara närvarande med sina barn???? Nu blir nog en del väldigt irriterade och ser detta inlägg som ett påhopp men jag reflekte...

Av Liliann - 22 april 2014 19:59


föddes du pappa, idag skulle du fyllt 85 år om du fortfarande varit med oss fysiskt här på jorden.Varje år denna dag skänker jag dig extra varma tankar och tar mig en fundering över hur saker och ting skulle varit om du fått leva sida vid sida med os...

Av Liliann - 22 april 2014 09:22

har vi njutit med delar av vår stora, växande familj. Vi började med lite egentid på skärtorsdagen med Lilly innan resten av hennes familj kom på påskafton. Vi tillbringade nästan all vakentid ute, antingen vid lekstugan, ute i skogen spanandes efter...

Av Liliann - 16 april 2014 08:36

hoppas ni får en underbar helg att njuta, själv åker jag till stugan med delar av min underbara familj och naturligtvis hoppas vi på ett bra attvarauteiväder. Kolbullar, korvgrillning, lek i lekstugan med Lilly står på schemat så håll tummen.... Da...

Av Liliann - 5 april 2014 14:18

känns ingenting omöjligt. Utan tvekan en härlig känsla, förr tänkte jag alltid när det gick bra....VAD väntar nu för skit bakom hörnet? Numera åker jag med flowet och vet att jag har rätt att må bra och ha det bra. Livet är en berg och dalbana så vis...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ livetefantastiskt med Blogkeen
Följ livetefantastiskt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se