Direktlänk till inlägg 4 mars 2014

I väntan på....

Av Liliann - 4 mars 2014 14:02

att klockan skall bli dagsattbegesigivägtid så kommer här ett litet inlägg. Ja jag är ledig under eftermiddagen, närmast väntar examination i specialpedagogik, ett block som jag gjorde klart innan vi åkte till Thailand och då ställer mig frågan kommer jag ihåg något över huvud taget???. Nu är ämnet i sig inte så svårt utan med egna erfarenheter och sunt förnuft så ska det nog gå bra.

Sista veckan på praktiken är jag dessutom inne på, otroligt vad tiden går fort. Det har varit en rätt så kul tid om än i vissa perioder långdragen. Det är ju antalet läkare på plats som styr patienttillgången och det har varit lite si och så med det. Spännade ska det bli att få omdömet, känns inte lika självklart denna gång.... att sedan få ett sommarjobb där är i princip utsiktslöst då HC är en populär arbetsplats med tanke på arbetstiden, mån-fredag och absolut inga helger/kvällar. Nu löser sig nog även den biten, med jobb alltså. Skönt ska det bli att snart avsluta studierna beräknar vara klar i juni, missförstå mig inte det är jättekul att plugga men allt annat ställs i princip åt sidan och jag längtar efter en mer alternativrik tillvaro!


Nu är klockan dagsattbegesig.... sköt om er

KRAM

 
ANNONS
 
skogsnuvan

skogsnuvan

5 mars 2014 08:30

Lycka till

http://skogsnuvan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Liliann - 29 april 2014 11:08

så då undrar jag över, VARFÖR ser man så många föräldrar idag mer ivrigt sysselsatta med sina smartphones än med att faktiskt vara närvarande med sina barn???? Nu blir nog en del väldigt irriterade och ser detta inlägg som ett påhopp men jag reflekte...

Av Liliann - 22 april 2014 19:59


föddes du pappa, idag skulle du fyllt 85 år om du fortfarande varit med oss fysiskt här på jorden.Varje år denna dag skänker jag dig extra varma tankar och tar mig en fundering över hur saker och ting skulle varit om du fått leva sida vid sida med os...

Av Liliann - 22 april 2014 09:22

har vi njutit med delar av vår stora, växande familj. Vi började med lite egentid på skärtorsdagen med Lilly innan resten av hennes familj kom på påskafton. Vi tillbringade nästan all vakentid ute, antingen vid lekstugan, ute i skogen spanandes efter...

Av Liliann - 16 april 2014 08:36

hoppas ni får en underbar helg att njuta, själv åker jag till stugan med delar av min underbara familj och naturligtvis hoppas vi på ett bra attvarauteiväder. Kolbullar, korvgrillning, lek i lekstugan med Lilly står på schemat så håll tummen.... Da...

Av Liliann - 5 april 2014 14:18

känns ingenting omöjligt. Utan tvekan en härlig känsla, förr tänkte jag alltid när det gick bra....VAD väntar nu för skit bakom hörnet? Numera åker jag med flowet och vet att jag har rätt att må bra och ha det bra. Livet är en berg och dalbana så vis...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ livetefantastiskt med Blogkeen
Följ livetefantastiskt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se