Direktlänk till inlägg 23 februari 2014

Har vatten över huvudet....

Av Liliann - 23 februari 2014 19:20

låååångt över huvudet, dygnets 24 timmar vill inte räcka till! Å varför känner jag så? jo för att jag precis skickat iväg skoluppgifter som gör mig blodröd av skam över hur djävulkst undermåliga de var.....Brukar minsann inte vara tidsoptimist så jag vet inte vad som tagit åt mig men det har varit mycket äh jag hinner nu på slutet, kanske sitter Thailandsmoodet kvar vad vet jag......Som pricken över i så var uppgifterna en hel vecka sena och vad betyder det? jo att nästa inlämningsuppgift, ja ni förstår nog?

Tycker nog det är lite konstigt att man lägger de tyngsta instuderingsblocken samtidigt som praktiken men det lär väl finnas en tanke bakom det med men jag ser den då inte, blir bara stressad. Stress då, det har heller inte varit något större bekymmer, har alltid kunnat hålla flera bollar i luften samtidigt var fan tog det vägen??? Klokare kanske? skulle säker en eller annan säga, må så vara men just nu skulle jag behöva få tillbaka lite av min stresstolerans eller ett gäng flera timmar på dygnet.

 Varför sitter du och bloggar då? undrar säkert en och annan, ja det kan man ju också fundera över men behövde skriva av mig lite och kanske få lite peppande ord i min framrusande lätt kaotiska tillvaro. Det skulle kunna vara trösterikt att tänka men Liliann nu har du bara fyra månaders studier kvar om det inte vore för att studietiden urholkat ekonomin och där kommer mitt kontrollbehov in, det går åt mycket värdefull tid till att fundera även på den biten...gnäll gnäll, i-landsproblem, det finns andra som har det värre JA JAG VET men nu är jag FRUSTRERAD, återkommer när jag lugnat ner mig....om jag får tid över vill säga....  tar och läser lite om mag/tarmproblem så länge......


 
ANNONS
 
skogsnuvan

skogsnuvan

27 februari 2014 10:21

Stackars dig. Visst får man gnälla. Det är fan i mig en mänsklig rättighet när livet känns pest. Man får också lägga ifrån det svåra och göra något annat för då känns det minsann bättre sedan.
Lycka till allt kommer nog att gå bra Det är jag helt övertygad om.

http://skogsnuvan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Liliann - 29 april 2014 11:08

så då undrar jag över, VARFÖR ser man så många föräldrar idag mer ivrigt sysselsatta med sina smartphones än med att faktiskt vara närvarande med sina barn???? Nu blir nog en del väldigt irriterade och ser detta inlägg som ett påhopp men jag reflekte...

Av Liliann - 22 april 2014 19:59


föddes du pappa, idag skulle du fyllt 85 år om du fortfarande varit med oss fysiskt här på jorden.Varje år denna dag skänker jag dig extra varma tankar och tar mig en fundering över hur saker och ting skulle varit om du fått leva sida vid sida med os...

Av Liliann - 22 april 2014 09:22

har vi njutit med delar av vår stora, växande familj. Vi började med lite egentid på skärtorsdagen med Lilly innan resten av hennes familj kom på påskafton. Vi tillbringade nästan all vakentid ute, antingen vid lekstugan, ute i skogen spanandes efter...

Av Liliann - 16 april 2014 08:36

hoppas ni får en underbar helg att njuta, själv åker jag till stugan med delar av min underbara familj och naturligtvis hoppas vi på ett bra attvarauteiväder. Kolbullar, korvgrillning, lek i lekstugan med Lilly står på schemat så håll tummen.... Da...

Av Liliann - 5 april 2014 14:18

känns ingenting omöjligt. Utan tvekan en härlig känsla, förr tänkte jag alltid när det gick bra....VAD väntar nu för skit bakom hörnet? Numera åker jag med flowet och vet att jag har rätt att må bra och ha det bra. Livet är en berg och dalbana så vis...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se