Direktlänk till inlägg 16 februari 2014

Dagar att minnas....

Av Liliann - 16 februari 2014 18:42

dagar som man bevarar i sitt hjärta i hela sitt liv. De har innehållit både sorg och glädje naturligtvis men i går var ännu en i glädjen och kärlekens tecken, min älskade dotter Andréa ingick äktenskap med sin Alex i Rödöns Kyrka...

 

Tiden fram till den stora dagen har innehållit de flesta känslor och planeringen startade redan tidigt i höst. Att ha få ta del av denna planering inför den stora dagen på nära håll har varit en ynnest om än ibland lite stressigt särskilt senaste veckorna, men i går 15:00 var allt sådant som bortblåst.

 En av de vackraste brudar jag sett vandrade gången fram arm i arm med sin pappa strax efter den vackraste tärna o två gudomligt söta näbbar.....

När sedan den fina kören Caming Gospel klev fram ur kulisserna och sjöng så otroligt vackert för brudparet och oss då var det tuppskinn över hela kroppen, en överraskning som hette duga. Vi visste att det skulle bli sång av ngt slag då brudens bonusmamma är aktiv körsångerska men trodde aldrig att hela kören med musiker skulle vara på plats, än en gång vårt varmaste tack..    

Efter fotografering och på det  en något kylslagen slädfärd för brudparet (vi andra åkte bil vi..) intog vi en jättegod middag i Rödöns bygdegård, TACK också till dig Ingrid för den otroligt goda maten du gjort du är mer än guld värd   

Tyvärr kan(får) jag inte lägga ut några fler bilder än men brudbuketten bestod av vita/lila tulpaner som bilden visar men med videkissar i och hjärtat får symbolisera den kärlek som brudparet har till varandra.

Dagen idag har bara innehållit återhämtning och eftertanke iaf efter hemleverans av goaste Lilly och en snabbtur till bygdegården för att hämta igen lite grejor, nåja det var en del....

Vill nu tacka för att vi fått vara med och dela den stora dagen med er och önska er all lycka framöver.

KRAM

 
ANNONS
 
Ingen bild

Alex

16 februari 2014 20:24

Jodå kära svärmor, bilder får läggas ut men inte tagga oss ;)

 
Ingen bild

Andrea

16 februari 2014 21:34

Tack fina underbara älskade mamma för all hjälp vi fått! <3 älskar dig!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Liliann - 29 april 2014 11:08

så då undrar jag över, VARFÖR ser man så många föräldrar idag mer ivrigt sysselsatta med sina smartphones än med att faktiskt vara närvarande med sina barn???? Nu blir nog en del väldigt irriterade och ser detta inlägg som ett påhopp men jag reflekte...

Av Liliann - 22 april 2014 19:59


föddes du pappa, idag skulle du fyllt 85 år om du fortfarande varit med oss fysiskt här på jorden.Varje år denna dag skänker jag dig extra varma tankar och tar mig en fundering över hur saker och ting skulle varit om du fått leva sida vid sida med os...

Av Liliann - 22 april 2014 09:22

har vi njutit med delar av vår stora, växande familj. Vi började med lite egentid på skärtorsdagen med Lilly innan resten av hennes familj kom på påskafton. Vi tillbringade nästan all vakentid ute, antingen vid lekstugan, ute i skogen spanandes efter...

Av Liliann - 16 april 2014 08:36

hoppas ni får en underbar helg att njuta, själv åker jag till stugan med delar av min underbara familj och naturligtvis hoppas vi på ett bra attvarauteiväder. Kolbullar, korvgrillning, lek i lekstugan med Lilly står på schemat så håll tummen.... Da...

Av Liliann - 5 april 2014 14:18

känns ingenting omöjligt. Utan tvekan en härlig känsla, förr tänkte jag alltid när det gick bra....VAD väntar nu för skit bakom hörnet? Numera åker jag med flowet och vet att jag har rätt att må bra och ha det bra. Livet är en berg och dalbana så vis...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se