Direktlänk till inlägg 2 januari 2014

Välkomnar 2014..

Av Liliann - 2 januari 2014 09:32

och säger tack till 2013, ett år som känns som det bara sprungit iväg, men när jag tänker tillbaka innehållit mycket livskvalitet och många aha-upplevelser....Det blir lite "stelt" att rapa upp allt som hänt utan jag ska försöka sammanfatta det på annat sätt.

Vem kunde tro att det skulle ta mig så lång tid att satsa på det som nog var menat från början? jag pratar naturligtvis om mitt "karriärbyte", att det skulle behövas en så jäkla hård smärtsam törn för att få mig att inse det.... Nu har jag nått långt mer än halvvägs och påbörjar min specialinriktning där jag valt sjukvård. Tunga ämnen att läsa men spännande och kul ska det bli framöver. Men mitt i allt ändå så känns det agasamt, den där berömda tron på sig själv har i princip aldrig funnits och det lilla jag hade försvann i samband med uppsägningen nov-2012. Det jag försöker ta till mig är de fina betyg och omdömen jag får längs vägen, men det där jagkannoginte maler i bakhuvudet....


Jag och maken firade 10-årig bröllopsdag 21/11, femton år är det sedan jag träffade denna underbara man, min kärlek, trygghet och ja helt enkelt mitt allt, det känns som det var igår vi träffades.....


Vi gjorde en resa tillsammans med R och hennes lilla familj, två veckor på Mallorca i maj, en underbar resa där vi verkligen fick rå om varandra. Att Jämtland just under samma tid upplevde en värmebölja utan dess like och vi faktiskt frös en hel del var ju lite tråkigt men som sagt, hur mysigt som helst hade vi.


 Sommaren, nåja sommar var väl synd att kalla den, bjöd på många härliga danskvällar i goda vänners lag, Kustladan, Täfteå, Sandviken, Hanssons loge var några ställen vi besökte. Sista veckan i augusti bodde vi i stuga ute vid Docksta och dansade fredag/lördag, utflykter dagligen sön-tors för att sedan avslua med dans fre-lör igen såååå kul.


 Men jag får inte glömma alla andra dagar på året, där jag haft förmånen att umgås mycket med mina döttrar och barnbarn samt varit fri att ta dagarna som de kom( ännu en fördel med studier), sommarjobbet på Café Björkbacka, långpromenaderna, cykelturerna, Vårruset tillsammans med bästa BagLadies och Show4all, massageklienterna, de fina dagarna i stugan(badade faktiskt i år!) beskedet att jag ska bli mormor igen, glädjen över att mina döttrar har det bra och att barnbarnen utvecklas till de mest underbara individer. Det finns mycket mer att nämna men nöjer mig helt enkelt med att jag har så otroligt mycket att vara tacksam över att dessutom ha förmånen att vara frisk är oslagbart.

Så här i slutat av 2013 början av 2014 verkar det som att det också börjar lösa sig med lite jobb framöver, spännade? eller nja för nog har jag blivit rejält bortskämd med det 2013 med som jag nämnde, måånga dagar att bara göra vad jag velat men det ska nog gå... det med, men först....11/1 drar vi till Thailand, tre veckor ska vi skrota runt tillsammans med bror och hans ena dotter. Han fyller ju gubbe i år, brodern, 50 blir han visst....

Må väl och ha ett underbart 2014, det tänker jag ha!


 
ANNONS
 
skogsnuvan

skogsnuvan

2 januari 2014 17:55

Ser ut som om du i alla fall haft en rätt så bra år och det jag kan avundas dig är att du fått dansa så mycket. Det blev väl lite dans för mig med men inte alls som förut eftersom mitt dansgäng har splittrats.
Nu har du ju resan att se fram emot och tänk så härligt att få bada varje dag och sitta i skuggan under någon palm och bara njuta. Ha det så bra kära du och jag önskar dig ett GOTT NYTT ÅR

http://skogsnuvan.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Carin

5 januari 2014 19:43

Hej Liliann! Och god fortsättning på det nya året! Ditt förra verkar ha varit händelserikt! Jag tycker det är roligt och beundransvärt att du skolar om dig och satsar på något nytt! Och sedan måste det vara superkul att ha döttrarna och barnbarn på orten så ni får ses ofta! Ha nu en riktigt skön resa, njut och må gott! Snart kommer sommaren här också! ;) Vi får se till att få till en fika framöver! KrAAAM!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Liliann - 29 april 2014 11:08

så då undrar jag över, VARFÖR ser man så många föräldrar idag mer ivrigt sysselsatta med sina smartphones än med att faktiskt vara närvarande med sina barn???? Nu blir nog en del väldigt irriterade och ser detta inlägg som ett påhopp men jag reflekte...

Av Liliann - 22 april 2014 19:59


föddes du pappa, idag skulle du fyllt 85 år om du fortfarande varit med oss fysiskt här på jorden.Varje år denna dag skänker jag dig extra varma tankar och tar mig en fundering över hur saker och ting skulle varit om du fått leva sida vid sida med os...

Av Liliann - 22 april 2014 09:22

har vi njutit med delar av vår stora, växande familj. Vi började med lite egentid på skärtorsdagen med Lilly innan resten av hennes familj kom på påskafton. Vi tillbringade nästan all vakentid ute, antingen vid lekstugan, ute i skogen spanandes efter...

Av Liliann - 16 april 2014 08:36

hoppas ni får en underbar helg att njuta, själv åker jag till stugan med delar av min underbara familj och naturligtvis hoppas vi på ett bra attvarauteiväder. Kolbullar, korvgrillning, lek i lekstugan med Lilly står på schemat så håll tummen.... Da...

Av Liliann - 5 april 2014 14:18

känns ingenting omöjligt. Utan tvekan en härlig känsla, förr tänkte jag alltid när det gick bra....VAD väntar nu för skit bakom hörnet? Numera åker jag med flowet och vet att jag har rätt att må bra och ha det bra. Livet är en berg och dalbana så vis...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se