Direktlänk till inlägg 18 december 2013

Varför är alltid...

Av Liliann - 18 december 2013 08:35

tiden innan jul så hektisk??? Det verkar inte spela någon roll att jag bestämmer mig för att julfrid är mycket bättre än julstrid....Å jag VET att det blir jul oavsett.

De flesta saker som händer eller är planerade är ju jättemysiga, men någonstans har jag tappat bort mitt berömda sinne för struktur och planering.....och det ser ut därefter...och så sitter jag här vid datorn???

Nåväl som sagt julafton inträder de 24/12 oavsett, den kommer vi att tillbringa med älskade barn och barnbarn i R & A´s nya hus, knytis blir det i år. Ska väl försöka fixa lite under dagen för att sedan ikväll står julfika med tjejgänget på agendan kul och mysigt ska det bli! Vinst på våra lotter skulle också sitta finfint.

Som sagt jul blir det oavsett hur jag använder tiden, maken är lite ledig så vi får mysa och skrota runt lite, den 11/1 åker vi på semester tillsammans med min bror och hans ena dotter och då ska det definitivt skrotas runt....

Ha en fortsatt fin dag....

 
ANNONS
 
skogsnuvan

skogsnuvan

23 december 2013 19:33

Nu är det nära och det blev jul iår också. Jag har hämtat sonen vid flyget i Sundsvall och det var halt och hemskt men nu är han här och har börjat elda som han alltid gör när han kommer hem. Satt igång den gamla köksklockan som jag alltid glömmer att vrida upp. Friden sänker sig i Fisksjön och ute glimmar stjärnorna

http://skogsnuvan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Liliann - 29 april 2014 11:08

så då undrar jag över, VARFÖR ser man så många föräldrar idag mer ivrigt sysselsatta med sina smartphones än med att faktiskt vara närvarande med sina barn???? Nu blir nog en del väldigt irriterade och ser detta inlägg som ett påhopp men jag reflekte...

Av Liliann - 22 april 2014 19:59


föddes du pappa, idag skulle du fyllt 85 år om du fortfarande varit med oss fysiskt här på jorden.Varje år denna dag skänker jag dig extra varma tankar och tar mig en fundering över hur saker och ting skulle varit om du fått leva sida vid sida med os...

Av Liliann - 22 april 2014 09:22

har vi njutit med delar av vår stora, växande familj. Vi började med lite egentid på skärtorsdagen med Lilly innan resten av hennes familj kom på påskafton. Vi tillbringade nästan all vakentid ute, antingen vid lekstugan, ute i skogen spanandes efter...

Av Liliann - 16 april 2014 08:36

hoppas ni får en underbar helg att njuta, själv åker jag till stugan med delar av min underbara familj och naturligtvis hoppas vi på ett bra attvarauteiväder. Kolbullar, korvgrillning, lek i lekstugan med Lilly står på schemat så håll tummen.... Da...

Av Liliann - 5 april 2014 14:18

känns ingenting omöjligt. Utan tvekan en härlig känsla, förr tänkte jag alltid när det gick bra....VAD väntar nu för skit bakom hörnet? Numera åker jag med flowet och vet att jag har rätt att må bra och ha det bra. Livet är en berg och dalbana så vis...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se