Direktlänk till inlägg 17 december 2013

Först ingenting.....sedan ingenting....

Av Liliann - 17 december 2013 13:03

sedan ramlar allt över en, ja kanske inte riktigt allt men just nu känns det så. Efter att ha anmält mitt intresse till bemanningsenheten och blivit " avvisad" (för mycket vikarier) så har vår planering löpt därefter, jag skulle ju höra av mig igen typ i mars.... Jag har inbokade massagekunder, utlovade barnpassningar, några möten m.m å vad händer??? Jo igår ringde dom....KRISläge ar uppstått så i morse var jag på intervju och ja resten ka ni väl räkna ut. Allt detta hade gått att ordna om det inte var för att vi i måndags hämtade hem en ny fyrbent familjemedlem,Kajsa.... vi som bara skulle ha en hund för det äääär ju så lättsamt....

Nu är hon här iaf och vips i all den glädjen blev det jävligt rörigt och jag vet inte riktigt hur jag ska få till det, hitta luckor för att gå introduktion t.ex så nu mitt i allt så undrar jag varför denna prövning kom till mig just nu? Ekonomin är ju inte den bästa så jobba vill jag men det vore enklare med en rejäl lottovinst!

Mitt hem ser ut som en bättre soptipp, skolarbetet sackar efter och just ja om en vecka är det julafton......SUCK....


 
ANNONS
 
skogsnuvan

skogsnuvan

17 december 2013 13:43

Är det inte typiskt. Antingen ingenting eller allt på en gång. Så är det alltid och så är det för mig också just nu efter allt strul som har varit sista veckan tänkte jag ägna mig åt att röja upp men då händer massor med grejor så jag vet inte vad som ska bli av det här så jag förstår dig så väldigt bra. Det är bara att försöka ta det kallt och tro att det ordnar sig.

http://skogsnuvan.bloggagratis.se

 
Annika

Annika

17 december 2013 21:46

Oj,oj....men allt ordnar sig konstigt nog i slutänden. Lycka till med allt och Jul blir det oavsett om vi har städat och fixat eller ej.
Kram på dig.

http://www.badtant.bloggo.nu

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Liliann - 29 april 2014 11:08

så då undrar jag över, VARFÖR ser man så många föräldrar idag mer ivrigt sysselsatta med sina smartphones än med att faktiskt vara närvarande med sina barn???? Nu blir nog en del väldigt irriterade och ser detta inlägg som ett påhopp men jag reflekte...

Av Liliann - 22 april 2014 19:59


föddes du pappa, idag skulle du fyllt 85 år om du fortfarande varit med oss fysiskt här på jorden.Varje år denna dag skänker jag dig extra varma tankar och tar mig en fundering över hur saker och ting skulle varit om du fått leva sida vid sida med os...

Av Liliann - 22 april 2014 09:22

har vi njutit med delar av vår stora, växande familj. Vi började med lite egentid på skärtorsdagen med Lilly innan resten av hennes familj kom på påskafton. Vi tillbringade nästan all vakentid ute, antingen vid lekstugan, ute i skogen spanandes efter...

Av Liliann - 16 april 2014 08:36

hoppas ni får en underbar helg att njuta, själv åker jag till stugan med delar av min underbara familj och naturligtvis hoppas vi på ett bra attvarauteiväder. Kolbullar, korvgrillning, lek i lekstugan med Lilly står på schemat så håll tummen.... Da...

Av Liliann - 5 april 2014 14:18

känns ingenting omöjligt. Utan tvekan en härlig känsla, förr tänkte jag alltid när det gick bra....VAD väntar nu för skit bakom hörnet? Numera åker jag med flowet och vet att jag har rätt att må bra och ha det bra. Livet är en berg och dalbana så vis...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ livetefantastiskt med Blogkeen
Följ livetefantastiskt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se