Direktlänk till inlägg 27 november 2013

Tusen tankar och idéer....

Av Liliann - 27 november 2013 13:40

få se hur många som eventuellt realiseras, det går smått framåt för mig just nu......en vädur vill t.o.m kalla det stagnation andra kanske skulle kalla det normalt. Dagens planer för att införskaffa material till några idéer för jul/adventspynt känns just nu som, näääää, satan i gatan vad det blåser å till det 8 grader varmt, verkar ska vara midsommar hela året.....

Dock skall den fyrbenta Prinsessan ha sin dagliga promenad så vi får se kanske blir planerna av iaf.

I går när jag insåg att dagens almanacka är helt tom kändes det hur bra som helst men ändå....här sitter jag nu och är järalous, fast jag egentligen inte är det, som sagt det går smått för mig just nu,  gör som den här lille gynnaren, bara tomgår! Jag kan ju alltid träna på att inte oroa mig för framtiden (läs jobbrelaterad oro) å verkligen landa i "alltblirsomdetärtänkttänket" jag får ju bevis på bevis att det är så men likt förbannat kommer det över mig lite nu och då, oftare på senare tid faktiskt. Men det är väl för att jag inte har allt för länge kvar på utbildningen kan jag tro. Sökte fördjupningskursen igår och den börjar i januari sen framåt maj/juni är jag klar.


Nä, ta tjuren vid hornen kanske och leta fram promenadkläderna för extra blåsigt väder, håll i hatten govänner!

På återseende.... 
ANNONS
 
skogsnuvan

skogsnuvan

29 november 2013 08:19

Så väl jag känner igen känslan järalös fast man har hur mycket som helst att göra. Det är blåsten. Den suger all energi och kaft ur en och man får en inre oro, åtminstone jag som bekymrar mig för om alla mina träd ska blåsa ok 0mkull om björken ska blåsa rakt på huset och taket blåsa av. Inte kan man sova då.

http://skogsnuvan.bloggagratis.se

 
TantGlad

TantGlad

5 december 2013 09:11

Hejsan!
Ja i dag får man nog hålla i hatten om man bor i den södra delen av vårt land.
Måste spana vidare i din blogg nu!
Tjingeling på dig!

http://TantGlad.bloggo.nu

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Liliann - 29 april 2014 11:08

så då undrar jag över, VARFÖR ser man så många föräldrar idag mer ivrigt sysselsatta med sina smartphones än med att faktiskt vara närvarande med sina barn???? Nu blir nog en del väldigt irriterade och ser detta inlägg som ett påhopp men jag reflekte...

Av Liliann - 22 april 2014 19:59


föddes du pappa, idag skulle du fyllt 85 år om du fortfarande varit med oss fysiskt här på jorden.Varje år denna dag skänker jag dig extra varma tankar och tar mig en fundering över hur saker och ting skulle varit om du fått leva sida vid sida med os...

Av Liliann - 22 april 2014 09:22

har vi njutit med delar av vår stora, växande familj. Vi började med lite egentid på skärtorsdagen med Lilly innan resten av hennes familj kom på påskafton. Vi tillbringade nästan all vakentid ute, antingen vid lekstugan, ute i skogen spanandes efter...

Av Liliann - 16 april 2014 08:36

hoppas ni får en underbar helg att njuta, själv åker jag till stugan med delar av min underbara familj och naturligtvis hoppas vi på ett bra attvarauteiväder. Kolbullar, korvgrillning, lek i lekstugan med Lilly står på schemat så håll tummen.... Da...

Av Liliann - 5 april 2014 14:18

känns ingenting omöjligt. Utan tvekan en härlig känsla, förr tänkte jag alltid när det gick bra....VAD väntar nu för skit bakom hörnet? Numera åker jag med flowet och vet att jag har rätt att må bra och ha det bra. Livet är en berg och dalbana så vis...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se