Direktlänk till inlägg 25 november 2013

Samma undran....

Av Liliann - 25 november 2013 10:11

har jag tydligen haft de senaste fyra åren just i denna tid....VAR är snön????? Har läst tidigare års blogginlägg för denna tid o inser att jag ställt samma fråga såhär i adventstider. Nu är vi ju inte så kompatibla jag och vintern men till advent/jul vill jag ha snö. Nu är det som mörkast och vi lyser upp vår helg och vardag med mängder av ljus, det är enda gången på året som jag tycker att jag har för lite fönster, skulle vilja pynta mera till advent.


Snart är jag klar med grundblocket i min uskutbildning och går och funderar över vad jag skall välja som huvudämne, det lutar åt sjukvård men mitt intresse för geriatrik och palliativ vård är också stort så några dagar till skall jag fundera....funderar ibland över om jag är inne på rätt bana, det utbildas tydligen allt för många uskor och bemanningen vill inte ha flera på sin lista.....skulle så gärna vilja ut och använda mina kunskaper.....så ibland känns det rätt hopplöst på jobbfronten. Det sägs ju att det blir som det ska och det hoppas jag verkligen för att måsta söka ett pappersvändarjobb igen gör att både kropp och själ vänder sig ut och in bara av tanken....De fysiska åkommor jag hade medan jag jobbade på Reaxcer har läkt ut så det är helt klart att utkomsten av att bli arbetslös och byta bana var rätt. Men som sagt allt blir som det ska det är väl det berömda tålamodet jag nu måste lita till.....


Dagen idag bjuder ett möte med några ur Frösö IK´s styrelse och sedan är det dags för examination i Psykiatri....

Må väl och njut av livet! 
ANNONS
 
skogsnuvan

skogsnuvan

25 november 2013 11:08

Ja de värkande axlarna och nacken ger ju med sig när man slipper sitta framför en dataskärm och klicka timme på timme. Helt förödande det också fast en del tror att man inte gör något. Hoppas du får något rörligt i alla fall.

http://skogsnuvan.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Carin

25 november 2013 21:22

Hej Liliann! Jag är in och läser då och då men är tyvärr inte någon hejjare på att kommentera! Men jag vet ju hur glad jag blir över kommentarer så nu klipper jag till! ;) Håller med dig om snön, hoppas verkligen det kommer mer innan pyntandet i helgen! December är ju sååå mysig!! :D Och jag beundrar dig för att du pluggar och byter bana! Helt rätt att testa något annat och bara en sån sak som att kroppen mår bättre talar ju för det hela! Och vad mycket roligt som händer med bröllop, barnbarn och annat! Det är sånt som är viktigast! Keep up the good work! Många kramar och varma tankar från mig!

 
Annika

Annika

26 november 2013 09:44

Hej. Vi har iallafall fått några snöflingor, så om man kollar ordentligt så kan man se lite vitt här och där. Förstår att det kan vara svårt att välja. Sen är det ju som du skriver att på nåt vis ordnar det sig. Men nog ska man följa sina drömmar tycker jag.
En Tisdagskram.

http://www.badtant.bloggo.nu

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Liliann - 29 april 2014 11:08

så då undrar jag över, VARFÖR ser man så många föräldrar idag mer ivrigt sysselsatta med sina smartphones än med att faktiskt vara närvarande med sina barn???? Nu blir nog en del väldigt irriterade och ser detta inlägg som ett påhopp men jag reflekte...

Av Liliann - 22 april 2014 19:59


föddes du pappa, idag skulle du fyllt 85 år om du fortfarande varit med oss fysiskt här på jorden.Varje år denna dag skänker jag dig extra varma tankar och tar mig en fundering över hur saker och ting skulle varit om du fått leva sida vid sida med os...

Av Liliann - 22 april 2014 09:22

har vi njutit med delar av vår stora, växande familj. Vi började med lite egentid på skärtorsdagen med Lilly innan resten av hennes familj kom på påskafton. Vi tillbringade nästan all vakentid ute, antingen vid lekstugan, ute i skogen spanandes efter...

Av Liliann - 16 april 2014 08:36

hoppas ni får en underbar helg att njuta, själv åker jag till stugan med delar av min underbara familj och naturligtvis hoppas vi på ett bra attvarauteiväder. Kolbullar, korvgrillning, lek i lekstugan med Lilly står på schemat så håll tummen.... Da...

Av Liliann - 5 april 2014 14:18

känns ingenting omöjligt. Utan tvekan en härlig känsla, förr tänkte jag alltid när det gick bra....VAD väntar nu för skit bakom hörnet? Numera åker jag med flowet och vet att jag har rätt att må bra och ha det bra. Livet är en berg och dalbana så vis...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ livetefantastiskt med Blogkeen
Följ livetefantastiskt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se