Direktlänk till inlägg 19 november 2013

Dagar kommer och dagar går...

Av Liliann - 19 november 2013 19:17

och jag fylls av glädje över hur lyckligt lottad jag är. I morse när två alvedon stod på frukostmenyn kändes det väl inte alldeles helt ok men nu när jag börjar sammanfatta dagen så blev den inte alls så tokig ändå. Skön promenad på friska ben gav mig idé om att ta tag i att göra balkongen vinterfin. Sagt och gjort, enris, blåbär/lingonris plockades ivrigt påhejad av en mycket glad settriver som tyckte matte behövde hjälp med att plocka. Inköp av några ljungplantor och sedan skapades två i mitt tycke jättefina krukor till balkongen. Mitt livs första krans till ytterdörren gjorde jag hos en god vän i fredags, och på torsdag skall ytterligare en till skapas. Har plockat bl.a nedblåsta lärkträdskvistar med kottar på till ändamålet, spännade ska det bli! Lite senare skall vi göra julkort här hemma hos mig.

I går var jag barnvakt en stund till Lilly, mamma skulle till barnmorskan och se så att lille Harry( som kommer i början av mars)mår bra. Vi gjorde sällskap till kyrkis i Torvalla med moster "nenni" och Stella, vilket supertrevligt ställe att ta barnen till, det fanns massor att leka och pyssla med,Lilly och nenni målade en galge, en sångstund (som mormor uppskattade minst lika mycket som barnen) och många glada barn i alla åldrar och deras föräldrar.

Jag träffar mina barn och barnbarn ofta, flera gånger i veckan och de är en outtömlig källa till kärlek och glädje och då menar jag inte bara barnbarnen...

På torsdag firar jag och maken 10-årig bröllopsdag, 15 år har vi varit ett par men det känns som vi träffades igår, ytterligare en del i att jag känner mig så lyckligt lottad. Vi tänkte fira lite på fredag med middag tillsammans med barnen, på lördagen väntar en danskväll på OSD, en av fyra kanondanskvällar på rad. Först ut är Drifters följt av Donnez, Streaplers och Kindbergs gissa om vi är taggade!

Ha en fortsatt fin vecka och njut av livet !

 
ANNONS
 
Ingen bild

Annika i S-vall

19 november 2013 20:19

Vi kommer till OSD på Donnez. Det blir Donnez tre kvällar i rad den veckan :-))

 
skogsnuvan

skogsnuvan

22 november 2013 09:35

Ser ut som du har det riktigt bra just nu. Ser du så lätt det är att göra kransar och det är kul att höra att du börjat göra sådana. Jag och Britt har inte gjort några iår. Vi har inte hunnit och både hon och jag är utan bilar men hoppas att det blir till veckan innan snön kommer och det blir jobbigt att hitta ris. Ha nu en riktigt fin helg.

http://skogsnuvan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Liliann - 29 april 2014 11:08

så då undrar jag över, VARFÖR ser man så många föräldrar idag mer ivrigt sysselsatta med sina smartphones än med att faktiskt vara närvarande med sina barn???? Nu blir nog en del väldigt irriterade och ser detta inlägg som ett påhopp men jag reflekte...

Av Liliann - 22 april 2014 19:59


föddes du pappa, idag skulle du fyllt 85 år om du fortfarande varit med oss fysiskt här på jorden.Varje år denna dag skänker jag dig extra varma tankar och tar mig en fundering över hur saker och ting skulle varit om du fått leva sida vid sida med os...

Av Liliann - 22 april 2014 09:22

har vi njutit med delar av vår stora, växande familj. Vi började med lite egentid på skärtorsdagen med Lilly innan resten av hennes familj kom på påskafton. Vi tillbringade nästan all vakentid ute, antingen vid lekstugan, ute i skogen spanandes efter...

Av Liliann - 16 april 2014 08:36

hoppas ni får en underbar helg att njuta, själv åker jag till stugan med delar av min underbara familj och naturligtvis hoppas vi på ett bra attvarauteiväder. Kolbullar, korvgrillning, lek i lekstugan med Lilly står på schemat så håll tummen.... Da...

Av Liliann - 5 april 2014 14:18

känns ingenting omöjligt. Utan tvekan en härlig känsla, förr tänkte jag alltid när det gick bra....VAD väntar nu för skit bakom hörnet? Numera åker jag med flowet och vet att jag har rätt att må bra och ha det bra. Livet är en berg och dalbana så vis...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ livetefantastiskt med Blogkeen
Följ livetefantastiskt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se