Direktlänk till inlägg 14 november 2013

Drömmar...inte alltid så vackra.....

Av Liliann - 14 november 2013 10:38

Det finns en viss typ av drömmar som jag undanber mig, en av dessa har jag nu drömt tre gånger på kort tid och i natt extra utförlig och intensiv. jag tänker inte gå in på vad den består av bara att den väcker obekväma minnen som gör väldigt ont. Brukar kunna tolka mina drömmar väldigt bra själv men denna vill jag helst lämna därhän, kanske är det just därför som den återkommer mera intensiv? Så jag får väl ta tag i den....eller inte....den skrämmer mig iaf jävligt mycket....

Att jag dessutom tidigare bett mina guider om att "prata" med mig på natten, genom drömmar gör inte saken bättre, vet dom något jag inte ser? Såklart dom gör, så jag hoppas att drömmen är en väv av mina egna rädslor som jag kan bearbeta. För jag tror det finns flera typer av  nattdrömmar, dem som man skapar utifrån dagens intryck och dem som är menade att vara "information". Nåväl just nu sitter den fastetsad vid pannbenet få se vad det blir...

Någon som känner till någon bra drömtydare?.... 
ANNONS
 
skogsnuvan

skogsnuvan

15 november 2013 09:06

Jag känner ingen drömtydare men helt klart har drömmen något att säga dig eftersom den återkommer flera gånger. Du får nog sätta dig och fundera ut vad det är för att bli av med den drömmen. Be någon du känner försöka tolka för man ser klarare på andras drömmar än sina egna.

http://skogsnuvan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Liliann - 29 april 2014 11:08

så då undrar jag över, VARFÖR ser man så många föräldrar idag mer ivrigt sysselsatta med sina smartphones än med att faktiskt vara närvarande med sina barn???? Nu blir nog en del väldigt irriterade och ser detta inlägg som ett påhopp men jag reflekte...

Av Liliann - 22 april 2014 19:59


föddes du pappa, idag skulle du fyllt 85 år om du fortfarande varit med oss fysiskt här på jorden.Varje år denna dag skänker jag dig extra varma tankar och tar mig en fundering över hur saker och ting skulle varit om du fått leva sida vid sida med os...

Av Liliann - 22 april 2014 09:22

har vi njutit med delar av vår stora, växande familj. Vi började med lite egentid på skärtorsdagen med Lilly innan resten av hennes familj kom på påskafton. Vi tillbringade nästan all vakentid ute, antingen vid lekstugan, ute i skogen spanandes efter...

Av Liliann - 16 april 2014 08:36

hoppas ni får en underbar helg att njuta, själv åker jag till stugan med delar av min underbara familj och naturligtvis hoppas vi på ett bra attvarauteiväder. Kolbullar, korvgrillning, lek i lekstugan med Lilly står på schemat så håll tummen.... Da...

Av Liliann - 5 april 2014 14:18

känns ingenting omöjligt. Utan tvekan en härlig känsla, förr tänkte jag alltid när det gick bra....VAD väntar nu för skit bakom hörnet? Numera åker jag med flowet och vet att jag har rätt att må bra och ha det bra. Livet är en berg och dalbana så vis...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ livetefantastiskt med Blogkeen
Följ livetefantastiskt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se