Direktlänk till inlägg 11 november 2013

Tiden bara springer iväg...

Av Liliann - 11 november 2013 09:14

Tänk att de skulle få rätt, mina föräldrar, att tiden känns gå fortare och fortare ju äldre man blir. Men tiden ska ju visst, tillsammans med döden vara det enda rättvisa oss människor emellan. Hur som haver så kan det också bero på att det är mycket på gång just nu. R & A har ju som bekant köpt hus och vi försöker finnas till hands och hjälpa till så mycket vi kan i renoveringen, både för att det är kul att se resultatet men också för att de ska hinna så mycket som bara är möjligt innan inflytten i början av december.

Två mycket viktiga födelsedagar har vi i december sedan kommer underbara adventstider med julen som avslutning och kort därefter väntar en tre veckor lång Thailandsresa. Vi kommer hem 2/2 och den 15/2 gifter sig A i Rödöns kyrka.... puh....men som sagt roligt är det. Samtidigt som det är mycket på agendan så är jag så tacksam att jag kan och får vara med och dela mina döttrars drömmar, att se och följa sina barn och barnbarn så nära är en gränslös kärlek och lycka.

TACK mina vackra underbara döttrar   , Älskar er mer än livet självt......


 
ANNONS
 
skogsnuvan

skogsnuvan

11 november 2013 10:49

Det är inte utan att man undrar hur man hann när man jobbade också.

http://skogsnuvan.bloggagratis.se

 
Ingen bild

en av dem där A

11 november 2013 21:36

Du glömde visst mars där en av dem viktigaste grejerna händer!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Liliann - 29 april 2014 11:08

så då undrar jag över, VARFÖR ser man så många föräldrar idag mer ivrigt sysselsatta med sina smartphones än med att faktiskt vara närvarande med sina barn???? Nu blir nog en del väldigt irriterade och ser detta inlägg som ett påhopp men jag reflekte...

Av Liliann - 22 april 2014 19:59


föddes du pappa, idag skulle du fyllt 85 år om du fortfarande varit med oss fysiskt här på jorden.Varje år denna dag skänker jag dig extra varma tankar och tar mig en fundering över hur saker och ting skulle varit om du fått leva sida vid sida med os...

Av Liliann - 22 april 2014 09:22

har vi njutit med delar av vår stora, växande familj. Vi började med lite egentid på skärtorsdagen med Lilly innan resten av hennes familj kom på påskafton. Vi tillbringade nästan all vakentid ute, antingen vid lekstugan, ute i skogen spanandes efter...

Av Liliann - 16 april 2014 08:36

hoppas ni får en underbar helg att njuta, själv åker jag till stugan med delar av min underbara familj och naturligtvis hoppas vi på ett bra attvarauteiväder. Kolbullar, korvgrillning, lek i lekstugan med Lilly står på schemat så håll tummen.... Da...

Av Liliann - 5 april 2014 14:18

känns ingenting omöjligt. Utan tvekan en härlig känsla, förr tänkte jag alltid när det gick bra....VAD väntar nu för skit bakom hörnet? Numera åker jag med flowet och vet att jag har rätt att må bra och ha det bra. Livet är en berg och dalbana så vis...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ livetefantastiskt med Blogkeen
Följ livetefantastiskt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se