Direktlänk till inlägg 3 november 2013

Tänk om jag kunde...

Av Liliann - 3 november 2013 19:01

komma ihåg ordet jag tänkte blogga kring... hade blogginlägget färdigt i huvudet här om kvällen(läs natten) och det var väl där det falerade helt, spara något i huvudet till nästa dag är obra....jävligt obra.....

Det får bli ett allmänt svammelinlägg ist...

Idag har vi varit i R & A´s nya hus och rivit tapeter å som vi rev och kul var det, jag skall dit i morgon också och hjälpa till, vill så gärna att de ska hinna så mycket som möjligt innan de flyttar in "på riktigt".


Snart har allhelgona helgen gått, den enda helg med möjlighet till en extra ledig dag på hela hösten, nästa gång är det till jul. Själv så har jag ju helg (eller vardag) hela veckan än så länge, i fredags var det ett år sedan jag fick ta mitt pick och pack och smyga ut från Reaxcer. Det har varit ett år som med facit i hand gått ganska bra, utom kanske ekonomiskt det har varit knackigar. men att det gått bra har varit tack vare studierna och mina älskade döttrar och barnbarn, bägge har varit barnlediga och vi har tillbringat mycket tid tillsammans.


Nu kom jag på ordet(men inte upplägget) det var ordet Bitterhet jag tänkte fundera kring men nu får det vänta....Varför just det ordet undrar ni kanske jo för att det var just det jag var där för ett år sedan och ett tag framåt, bitter över hur jag blev hanterad, bitter över alla lögner som spreds m.m men som sagt det funderar jag mer kring en annan dag!

Vi är inne i november och tiden rinner ivag, snart stundar advent och jule tider och sedan mina vänner, den 11/1 drar vi till varmare nejder, skönt ska det bli, tre veckor denna gång. Julklapparna är för övrigt redan inhandlade likväl som småprinsessornas födelsedagspresenter, dom fyller ju 1 resp 2 den 12/12 resp 21/12. Viktigt fram för allt för Lilly som fyller den 21/12 att det är EN födelsedag och EN julafton att man inte låter det flyta ihop bara för att det vore enklast med tanke på närheten till julafton.

Nu känner jag den underbara doften av nykokt kaffe så....ha det gott och KRAM från svammelfru Eskilsson

 
ANNONS
 
skogsnuvan

skogsnuvan

3 november 2013 23:05

Tänk så fort ett år går egentligen och jag tycker att tiden flyger iväg och man hinner inte alls med allt man hade tänkt. Roligt för dig att dina barn varit ledig samtidigt. Det var kanske det som var meningen att du skulle få tid att umgås mer med dina barn och barnbarn. Alla är ju så jäktade nu för tiden så det måste ha varit skönt. Bitterheten kan man ju prata hur mycket om som helst men som sagt det kan vi ta en annan dag.

http://skogsnuvan.bloggagratis.se

 
Annika

Annika

4 november 2013 10:08

Hej. Vet du att jag brukar ha samma problem. Men nu har jag en liten burk där jag lägger ner mina små lappar med ord som jag kommer på under dagen. För det blir så småningom ett blogg inlägg av det. Ibland har jag flera små lappar i jobbar byxorna,för jag skriver ner kloka roliga saker som kunderna säger.
Ha en fin Måndag. Hej svejs.
h
Ha en fin måndag.

http://www.badtant.bloggo.nu

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Liliann - 29 april 2014 11:08

så då undrar jag över, VARFÖR ser man så många föräldrar idag mer ivrigt sysselsatta med sina smartphones än med att faktiskt vara närvarande med sina barn???? Nu blir nog en del väldigt irriterade och ser detta inlägg som ett påhopp men jag reflekte...

Av Liliann - 22 april 2014 19:59


föddes du pappa, idag skulle du fyllt 85 år om du fortfarande varit med oss fysiskt här på jorden.Varje år denna dag skänker jag dig extra varma tankar och tar mig en fundering över hur saker och ting skulle varit om du fått leva sida vid sida med os...

Av Liliann - 22 april 2014 09:22

har vi njutit med delar av vår stora, växande familj. Vi började med lite egentid på skärtorsdagen med Lilly innan resten av hennes familj kom på påskafton. Vi tillbringade nästan all vakentid ute, antingen vid lekstugan, ute i skogen spanandes efter...

Av Liliann - 16 april 2014 08:36

hoppas ni får en underbar helg att njuta, själv åker jag till stugan med delar av min underbara familj och naturligtvis hoppas vi på ett bra attvarauteiväder. Kolbullar, korvgrillning, lek i lekstugan med Lilly står på schemat så håll tummen.... Da...

Av Liliann - 5 april 2014 14:18

känns ingenting omöjligt. Utan tvekan en härlig känsla, förr tänkte jag alltid när det gick bra....VAD väntar nu för skit bakom hörnet? Numera åker jag med flowet och vet att jag har rätt att må bra och ha det bra. Livet är en berg och dalbana så vis...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ livetefantastiskt med Blogkeen
Följ livetefantastiskt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se