Direktlänk till inlägg 17 december 2012

Vilket år det har varit!

Av Liliann - 17 december 2012 10:53

Det är lite tidigt för en årskrönika jag vet men lite iaf?...Vet dock knappt var jag ska börja.....

Som bekant så såg ju vårt första barnbarn dagens ljus 21/12 -2011, dryga tre veckor senare än vad som var planerat. Det gjorde att mormor inte fick den där tiden som hon hade tänkt innan vår fyra veckors ledighet i Thailand gick av stapeln 23/1. En underbar efterlängtad semester med maken som bjöd på allt som vi sett fram emot, plus barnbarnsabstinens.


Den bortatiden har vi tagit igen med råge jag och Lilly, snart fyller hon 1 år och är den underbaraste lilla ettåring som finns. En stilla undran dock, hur fort kan tiden gå????


I denna årskrönika del så flyttar vi oss raskt fram till september, den 20/9 föddes nästa barnbarn Johnnys dotter Maria och hennes Sam fick en liten Henry en ljuvlig liten kille som tyvärr bor i Stockholm så vi träffas inte så ofta men han har stor plats i våra hjärtan.


Backar så lite igen till den 10/7 då ett VÄLDIGT oväntat MMS kom texten löd.... - Hej momma, jag är årets överraskning o julklapp till mina föräldrar och alla andra i min omgivning.

Å nog var det en överraskning, 121212 kom hon så vår andra prinsessa Stella..


Alltså TRE små underverk har kommit till oss senaste året, som trädda på ett vackert pärlband.   Lägg också till det andra trevliga saker/stunder som året bjudit på, vilka kommer att bloggas om i närtid, så håll med om att det varit ett härligt år?


Det vore ju lögn att säga att allt varit bra rätt igenom men man lär sig även av det och kanske i viss mån även uppskattar de mindre bra sakerna för oftast kommer något gott även ur dessa, det tar bara olika lång tid.....


Ha en underbar dag där ute och kom ihåg, stressa inte, julhelgen ligger där den ligger i almanacken, njut av ledigheten den medför och ta hand om varandra/Kram

 
ANNONS
 
skogsnuvan

skogsnuvan

17 december 2012 12:23

3 små barnbarn på så kort tid det är verkligen en riktig fantastisk gåva att glädjas åt och det måste väga upp mycket av det tråkiga som hänt under året. Nu har du kanske mera tid att njuta av dina barnbarn också och ibland kan man känna att allt har sin mening.

http://skogsnuvan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Liliann - 29 april 2014 11:08

så då undrar jag över, VARFÖR ser man så många föräldrar idag mer ivrigt sysselsatta med sina smartphones än med att faktiskt vara närvarande med sina barn???? Nu blir nog en del väldigt irriterade och ser detta inlägg som ett påhopp men jag reflekte...

Av Liliann - 22 april 2014 19:59


föddes du pappa, idag skulle du fyllt 85 år om du fortfarande varit med oss fysiskt här på jorden.Varje år denna dag skänker jag dig extra varma tankar och tar mig en fundering över hur saker och ting skulle varit om du fått leva sida vid sida med os...

Av Liliann - 22 april 2014 09:22

har vi njutit med delar av vår stora, växande familj. Vi började med lite egentid på skärtorsdagen med Lilly innan resten av hennes familj kom på påskafton. Vi tillbringade nästan all vakentid ute, antingen vid lekstugan, ute i skogen spanandes efter...

Av Liliann - 16 april 2014 08:36

hoppas ni får en underbar helg att njuta, själv åker jag till stugan med delar av min underbara familj och naturligtvis hoppas vi på ett bra attvarauteiväder. Kolbullar, korvgrillning, lek i lekstugan med Lilly står på schemat så håll tummen.... Da...

Av Liliann - 5 april 2014 14:18

känns ingenting omöjligt. Utan tvekan en härlig känsla, förr tänkte jag alltid när det gick bra....VAD väntar nu för skit bakom hörnet? Numera åker jag med flowet och vet att jag har rätt att må bra och ha det bra. Livet är en berg och dalbana så vis...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ livetefantastiskt med Blogkeen
Följ livetefantastiskt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se