Direktlänk till inlägg 13 december 2012

Det har väl knappast...

Av Liliann - 13 december 2012 07:49

undgått någon men OM det skulle vara så kan jag meddela att jag blivit MORMOR igen! I går 121212 föddes ännu en liten prinsessa in i familjen som fått namnet Stella   har ännu inte träffat eller sett henne, mer än på bild, men längtar tills familjen får komma hem....Det blir en liten sväng in på BB idag dock, presenter skall lämnas och mormor har fått ett uppdrag att fara hem till dem och hämta lite saker.


Sitter just nu och tittar på Luciamorgon på TV, stämningsfullt och vackert. Ingen har väl heller missat pepparkaksgubbebråket som figurerat under några dagar i all media?  Lucia i TV är en mörkhyad vacker flicka.....

Angående pepparkaksgubbarna så sa en klok vän -har man nu inte förväxlat rasism med dumhet??? Oavsett vad vi har för invandringspolitik så tycker jag att vi ska värna och vara rädda om våra traditioner.Punkt


Luciadagen är det som sagt, tror att vi kommer att få njuta av den vackraste lilla lucia som finns i år, Lilly tror jag tänker lussa för oss någon gång under eftermiddagen idag, OM hon är på humör vill säga!!!


Ni som läser min blogg läste väl mitt ngt frustrerande inlägg här om dagen? Det ÄR svårt att vänja sig vid att ha blanka sidor i almanackan men det ska väl gå. Nästa fredag går maken på semester då är vi iaf två om att göra ingenting   Förhoppningsvis släpper värsta kylan( 20 minus idag) så det blir lite uteaktiviteter, promenader går an i kylan men inte mer.

Något positivt med blanka dagar är väl att julklapparna är inköpta och klara, kan tänka att det blir ngt kaotiskt mot slutet av nästa vecka!! Sedan är jag ju fri att umgås med familjen så mycket som de och jag vill det är inte heller så dumt.....


Ska nu vänta på att nyblivna mamman hör av sig och sedan uträtta lite ärenden....

Ha en magisk Luciadag alla.....

 
ANNONS
 
skogsnuvan

skogsnuvan

13 december 2012 16:36

Grattis till dig. Förstår att ditt hjärta är fullt av kärlek när du får se det lilla grynet.
Löjligt med pepparkaksgubbar. Verkar som vi har för lite att fundera över när så mycket fjask florerar och allt ska diskuteras och tyckas om.

http://skogsnuvan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Liliann - 29 april 2014 11:08

så då undrar jag över, VARFÖR ser man så många föräldrar idag mer ivrigt sysselsatta med sina smartphones än med att faktiskt vara närvarande med sina barn???? Nu blir nog en del väldigt irriterade och ser detta inlägg som ett påhopp men jag reflekte...

Av Liliann - 22 april 2014 19:59


föddes du pappa, idag skulle du fyllt 85 år om du fortfarande varit med oss fysiskt här på jorden.Varje år denna dag skänker jag dig extra varma tankar och tar mig en fundering över hur saker och ting skulle varit om du fått leva sida vid sida med os...

Av Liliann - 22 april 2014 09:22

har vi njutit med delar av vår stora, växande familj. Vi började med lite egentid på skärtorsdagen med Lilly innan resten av hennes familj kom på påskafton. Vi tillbringade nästan all vakentid ute, antingen vid lekstugan, ute i skogen spanandes efter...

Av Liliann - 16 april 2014 08:36

hoppas ni får en underbar helg att njuta, själv åker jag till stugan med delar av min underbara familj och naturligtvis hoppas vi på ett bra attvarauteiväder. Kolbullar, korvgrillning, lek i lekstugan med Lilly står på schemat så håll tummen.... Da...

Av Liliann - 5 april 2014 14:18

känns ingenting omöjligt. Utan tvekan en härlig känsla, förr tänkte jag alltid när det gick bra....VAD väntar nu för skit bakom hörnet? Numera åker jag med flowet och vet att jag har rätt att må bra och ha det bra. Livet är en berg och dalbana så vis...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ livetefantastiskt med Blogkeen
Följ livetefantastiskt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se