Direktlänk till inlägg 11 december 2012

När tiden kommer ikapp....

Av Liliann - 11 december 2012 08:17

och man börjar inse att det inte är så jävla skönt att skrota omkring och göra ingenting......Den stora frågan när jag slår upp mina blå är VAD ska jag ta mig för idag då?????


20 minusgrader visar termometern så någon spännande promenad/joggingrunda är utesluten, nu när jag äntligen blivit frisk nog att försöka mig på det. En och en halv månad sedan jag sprang sist.........Nåja att vara frisk och kry är ju en bra för att inte säga obetalbar början så något innehåll ska väl dagen få och någon ordning på motionerande lär det också bli, så småningom.


Pluggande inför nästa kursomgång tar sig så sakteliga (vilket varit ett dåligt samvete men jag har liksom inte hittat ron att sätta mig) mycket är det att ta in men det blir nog ordning på det med...


Men som sagt, det är inte så himla skönt att bara tulta omkring, eller snarare så är det väl vanan. Efter att i runda slängar, klivit upp på vardagsmornarna och gjort sig ordning för jobb, under dryga 35 år sätter sina spår, så det lär väl få ta lite tid vid att vänja sig vid det motsatta också då. Men lätt är det inte, dom där ogjorda sakerna har blivit avklarade, de flesta iaf, och städa ,laga mat å baka kan man inte göra hela tiden heller.


Kanske är det fantasin som brister, lite ideér finns i bakhuvet men just idag är det tungt att plocka fram någon av dem. Längtar tills maken går på julledigt nästa torsdag, det är alltid roligare när man är två.....


Som tur är har jag mina tjejer, Lilly som snart ska ha sitt ettårskalas, och i morgon kommer nästa redan högt älskade familjemedlem, Rebecca och Anders kan då titulera sig mamma och pappa, de bästa titlar man kan ha!

Blir det pojke eller flicka ja det får vi veta i morgon men mormor tror på det senare   


Just nu är det en makalös soluppgång utanför mitt köksfönster, tar och njuter av den och sedan får vi se vad dagen bjuder...

Ha en underbar vinterdag alla....

 
ANNONS
 
skogsnuvan

skogsnuvan

11 december 2012 08:48

Det tar sin tid att fatta att man är fri och inte behöver dra iväg men när det är så här kallt blir man liksom paralyserad och kommer sig inte för med något. Brorsan och jag ska åka till stan ikväll och se på när hans dotter tävlar i bågskytte men det är inte utan att man gruvar sig att ge sig ut och åka bil i kylan. Ta fram dina målargrejor och gör lite inspirativ målning Det brukar sätta igång fantasin.

http://skogsnuvan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Liliann - 29 april 2014 11:08

så då undrar jag över, VARFÖR ser man så många föräldrar idag mer ivrigt sysselsatta med sina smartphones än med att faktiskt vara närvarande med sina barn???? Nu blir nog en del väldigt irriterade och ser detta inlägg som ett påhopp men jag reflekte...

Av Liliann - 22 april 2014 19:59


föddes du pappa, idag skulle du fyllt 85 år om du fortfarande varit med oss fysiskt här på jorden.Varje år denna dag skänker jag dig extra varma tankar och tar mig en fundering över hur saker och ting skulle varit om du fått leva sida vid sida med os...

Av Liliann - 22 april 2014 09:22

har vi njutit med delar av vår stora, växande familj. Vi började med lite egentid på skärtorsdagen med Lilly innan resten av hennes familj kom på påskafton. Vi tillbringade nästan all vakentid ute, antingen vid lekstugan, ute i skogen spanandes efter...

Av Liliann - 16 april 2014 08:36

hoppas ni får en underbar helg att njuta, själv åker jag till stugan med delar av min underbara familj och naturligtvis hoppas vi på ett bra attvarauteiväder. Kolbullar, korvgrillning, lek i lekstugan med Lilly står på schemat så håll tummen.... Da...

Av Liliann - 5 april 2014 14:18

känns ingenting omöjligt. Utan tvekan en härlig känsla, förr tänkte jag alltid när det gick bra....VAD väntar nu för skit bakom hörnet? Numera åker jag med flowet och vet att jag har rätt att må bra och ha det bra. Livet är en berg och dalbana så vis...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ livetefantastiskt med Blogkeen
Följ livetefantastiskt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se