Direktlänk till inlägg 13 oktober 2012

Bloggandet som kom av sig...

Av Liliann - 13 oktober 2012 08:47

Nu för tiden är det inte ofta som datorn startas upp, inte efter att jag blev med Ajfån. Med den kan jag göra det mesta jag behöver som tidigare krävde dator ja utom att blogga då ,det blir för pickligt och tar alldeles för lång tid för en otålig vädur....


Mycket har hänt, det mesta har varit fantstiskt roliga grejor utom en sak men den återkommer jag till när allt är klart...


Min äldsta dotter Rebecca har gått och fyllt 30! den 4/10 firade vi hennes födelsedag. Den 5/10 friade bästa Anders till henne och förlovningen var ett faktum   så nu väntar bröllop.  Avslutade födelsedagsfirandet 7/10 med familjemiddag hos hennes pappa, vi ÄR verkligen en stor familj, totalt 13 var vi som samlades och då saknades 5 st...

En så stor familj där 12 är vuxna personer och till det två äldre syskon 17 & 12 ger en härlig trygghet för de små liven som poppar fram med jämna mellanrum!


Johnny´s Maria och hennes Sam fick en liten underbar kille, Henry, för snart en månad sedan. Dom bor i Sthlm så vi har inte snusat än men sista helgen i okt åker vi dit, längtar....


Rebecca o Anders har två månader kvar till nedsläpp som blivande morfar så vackert uttryckte det, tre små underverk inom loppet av ett år det ni är nästan oslagbart...och dyrt...  att det blir dyrt är helt och hållet mitt eget fel har svårt att hålla plånboken i styr bland alla gulliga kläder och annat!


Lilly som snart har två kusiner blir snart tio månader, och nog för att det är gott att snusa bebis men oj så roligt det är när man kan börja leka och busa lite.


Hösten är här och snart vintern också som det verkar det hotas med snö idag....vart tog det här året vägen? Är det för att årstidsväxlingen varit obefintlig och att man därför bara springer på livet? Måste ta mig samman ibland och fundera över de saker som vi gjorde i "somras" för att över huvud taget få det att gå ihop!


Lördag idag, inget på agendan mer än ett litet stadsbesök för lite nödvändiga inköp. Men sedan i kväll är det uppstart på OSD, ja iaf för oss. Inleder kvällen med SC-middag,( 40-årsjubileum) också den på OSD, inte speciellt pepp för middagen men ser verkligen fram emot dansen. Hoppas hela goa Honeydansgänget kommer....


Rumphugget inlägg,som vanligt men det blir inte bättre än så här, den här gången heller...

Ha en underbar helg!

 
ANNONS
 
skogsnuvan

skogsnuvan

13 oktober 2012 09:28

Kul att du är tillbaka så jag får höra lite hur du har det. Så roligt att få barnbarn och flera stycken också. Vilken dålig sommar det har varit, inte ett enda riktigt bad på hela sommaren och det kan jag sakna mest. Ska ni åka till Thailand i vinter också? Man skulle behöva lite värme och sol efter den här obefintliga sommaren

http://skogsnuvan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Liliann - 29 april 2014 11:08

så då undrar jag över, VARFÖR ser man så många föräldrar idag mer ivrigt sysselsatta med sina smartphones än med att faktiskt vara närvarande med sina barn???? Nu blir nog en del väldigt irriterade och ser detta inlägg som ett påhopp men jag reflekte...

Av Liliann - 22 april 2014 19:59


föddes du pappa, idag skulle du fyllt 85 år om du fortfarande varit med oss fysiskt här på jorden.Varje år denna dag skänker jag dig extra varma tankar och tar mig en fundering över hur saker och ting skulle varit om du fått leva sida vid sida med os...

Av Liliann - 22 april 2014 09:22

har vi njutit med delar av vår stora, växande familj. Vi började med lite egentid på skärtorsdagen med Lilly innan resten av hennes familj kom på påskafton. Vi tillbringade nästan all vakentid ute, antingen vid lekstugan, ute i skogen spanandes efter...

Av Liliann - 16 april 2014 08:36

hoppas ni får en underbar helg att njuta, själv åker jag till stugan med delar av min underbara familj och naturligtvis hoppas vi på ett bra attvarauteiväder. Kolbullar, korvgrillning, lek i lekstugan med Lilly står på schemat så håll tummen.... Da...

Av Liliann - 5 april 2014 14:18

känns ingenting omöjligt. Utan tvekan en härlig känsla, förr tänkte jag alltid när det gick bra....VAD väntar nu för skit bakom hörnet? Numera åker jag med flowet och vet att jag har rätt att må bra och ha det bra. Livet är en berg och dalbana så vis...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ livetefantastiskt med Blogkeen
Följ livetefantastiskt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se