Direktlänk till inlägg 24 augusti 2011

Några rader bara...

Av Liliann - 24 augusti 2011 18:51

i väntan på att kaffet ska bli klart...


Tänk så fort det går att göra av med pengar när man är på stan och ändå var det bara "nödiga" saker, inte minsta lilla flärdsak, ja om inte deodorant från Rosenserien är en sån sak då förståss. Den och andra nödiga saker inhandlades och hem kom jag ganska många kronor fattigare, Ja ja det drabbar ingen fattig som min far sa ibland.


Klippte mig gjorde jag oxå, en annan nödig sak, började se ut som en höskulle på huvet å det går ju inte an. En sak som är bra, iaf för plånboken, är att årets vintermode verkligen suger, i år igen, Färgklickarna i vinter kommer att bestå av de plagg jag köpte mig under sommaren, utan färg är det trist tycker jag så så får det bli! Få se om man lyckas hitta några jeans annars kan det bli kallt, de tre par jag hade gick alla sönder i våras. Jeans är alltid jeans så det lär ordna sig.


Arbetsveckan har passerat till mer än hälften nu är det bara två dagar till helg, ställer mig som så ofta frågan, vart tar tiden vägen?? Lär mig iaf mer och mer att ta den tillvara så här lite sent omsider i livet och det är ju en fördel  


Dansar gör vi förmodligen till Arvingarna på fredag, den sista Sandvikenkvällen för denna sommar iaf för våran del, lite vemodigt är det alltid när sommaren lider mot sitt slut....


Invigningsfest för Reaxcer AB i Lugnvik blir det på lördagkväll trevligt, trevligt, hoppas få se ALLA mina arbetskamrater där!!! Blir säkert en toppenkväll det också.


Nu é kaffet klart! Önskar er en trevlig kväll!! 
ANNONS
 
skogsnuvan

skogsnuvan

25 augusti 2011 12:42

Lördag ska jag och en kompis varpa plädarna och det kommer nog att ta hela dagen.
Vi skulle ju ha gett oss tid att färga garn men det känns som om så många helger framöver är upptagna så vi kan kanske vänta till nästa år eller vad tycker du. Eller har du någon helg ledig snart? Första helgen i sept är jag upptagen och helgen 17-18 också.

http://skogsnuvanbloggagratis.se

 
Ingen bild

Carin

25 augusti 2011 21:22

Hej hopp! :D Kul med shopping och klippning även om det inte var så mycket flärd över shoppingen! Håller med om att höstmodet är lite trist men något ska man väl hitta! ;) Vad kul att du ska på invigningen på lördag, då ses vi för jag och Tobbe ska också dit! sPraLL! :D Vi får surras vidare då! :D Kramis!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Liliann - 29 april 2014 11:08

så då undrar jag över, VARFÖR ser man så många föräldrar idag mer ivrigt sysselsatta med sina smartphones än med att faktiskt vara närvarande med sina barn???? Nu blir nog en del väldigt irriterade och ser detta inlägg som ett påhopp men jag reflekte...

Av Liliann - 22 april 2014 19:59


föddes du pappa, idag skulle du fyllt 85 år om du fortfarande varit med oss fysiskt här på jorden.Varje år denna dag skänker jag dig extra varma tankar och tar mig en fundering över hur saker och ting skulle varit om du fått leva sida vid sida med os...

Av Liliann - 22 april 2014 09:22

har vi njutit med delar av vår stora, växande familj. Vi började med lite egentid på skärtorsdagen med Lilly innan resten av hennes familj kom på påskafton. Vi tillbringade nästan all vakentid ute, antingen vid lekstugan, ute i skogen spanandes efter...

Av Liliann - 16 april 2014 08:36

hoppas ni får en underbar helg att njuta, själv åker jag till stugan med delar av min underbara familj och naturligtvis hoppas vi på ett bra attvarauteiväder. Kolbullar, korvgrillning, lek i lekstugan med Lilly står på schemat så håll tummen.... Da...

Av Liliann - 5 april 2014 14:18

känns ingenting omöjligt. Utan tvekan en härlig känsla, förr tänkte jag alltid när det gick bra....VAD väntar nu för skit bakom hörnet? Numera åker jag med flowet och vet att jag har rätt att må bra och ha det bra. Livet är en berg och dalbana så vis...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ livetefantastiskt med Blogkeen
Följ livetefantastiskt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se