Direktlänk till inlägg 16 augusti 2011

Nämääään é de redan snart september???

Av Liliann - 16 augusti 2011 19:30

Hej å hå vad tiden går,ser att sista inlägget var i början av juli så då är det väl dax då.....


Vi har haft en skön sommar får jag tycka, vädret shapade upp sig där i början av juli å det tackar jag för och än är det en bit kvar till hösten, såkanske blir det några varma dagar till att njuta av.


Det mesta händer så mycket fortare i år, träden och blommorna slog ut tidigare än vanligt och nu  redan är det hög tid att skörda naturens gåvor i form av bär och svamp. Har redan plockat både hallon och blåbär få se om vi lyckas hitta några kantareller oxå.


Jag har ju som vanligt jobbat i princip hela sommaren, var ledig en vecka vid midsommar bara och det börjar kännas. Men med en månads vistelse i Thailand att se fram emot    så går det ändå hyfsat bra tycker jag.


Det har väl knappast undgått någon att jag ska bli mormor oxå här på förvintern?? Ytterligare en sak att längta till   och längta efter , har barnmorska sett "rätt" så är det en liten Lilly som ska komma där i månadsksiftet nov/dec  . Verkar för övrigt kunna bli ett litet busfrö för hon är inte still i mamma Andréas mage långa stunder   .... 


Men som jag ofta brukar säga, samtidigt som man har något att längta till så är det här och nu som gäller. Och precis här och nu mår jag oförskämt bra om än lite trött. Sommaren har fyllts av trevligt umgänge med härliga vänner och underbara döttrar, fantastiska danskvällar på Sandviken, spännande möten men oxå en del besvikelser dock av sådan karaktär att de kan kallas ovidkommande som jag lätt? kan lämna bakom mig   .


Som sagt vi går snart in i september en månad gjord för att börja kura skymning men även njuta av mornar med klar härlig luft och naturens alla sprakande färger, och kanske blir det lite tätare mellan inläggen...vem vet?

Ha de bäst och Carpe Diem..

 
ANNONS
 
Ingen bild

AnEk

18 augusti 2011 22:09

Det verkar som du hinner allt, du måste verkligen själv leva efter mottot Carpe Diem för att hinna med. Ha de bäst!

 
skogsnuvan

skogsnuvan

20 augusti 2011 08:50

Nej men hej. Roligt att du kommit igång med skrivandet igen. Stackars dig som jobbat hela sommaren och sådan sommar som det varit också. Dansat har du ju hunnit med hör jag och dessutom väntat på att få smått i närheten.
Roligt att du är tillbaka. Jag har saknat din blogg. Jag ska gå på svampkurs imorgon. Få se om jag hittar några riktigt bra giftsvampar att färga garn med.

http://skogsnuvanbloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Liliann - 29 april 2014 11:08

så då undrar jag över, VARFÖR ser man så många föräldrar idag mer ivrigt sysselsatta med sina smartphones än med att faktiskt vara närvarande med sina barn???? Nu blir nog en del väldigt irriterade och ser detta inlägg som ett påhopp men jag reflekte...

Av Liliann - 22 april 2014 19:59


föddes du pappa, idag skulle du fyllt 85 år om du fortfarande varit med oss fysiskt här på jorden.Varje år denna dag skänker jag dig extra varma tankar och tar mig en fundering över hur saker och ting skulle varit om du fått leva sida vid sida med os...

Av Liliann - 22 april 2014 09:22

har vi njutit med delar av vår stora, växande familj. Vi började med lite egentid på skärtorsdagen med Lilly innan resten av hennes familj kom på påskafton. Vi tillbringade nästan all vakentid ute, antingen vid lekstugan, ute i skogen spanandes efter...

Av Liliann - 16 april 2014 08:36

hoppas ni får en underbar helg att njuta, själv åker jag till stugan med delar av min underbara familj och naturligtvis hoppas vi på ett bra attvarauteiväder. Kolbullar, korvgrillning, lek i lekstugan med Lilly står på schemat så håll tummen.... Da...

Av Liliann - 5 april 2014 14:18

känns ingenting omöjligt. Utan tvekan en härlig känsla, förr tänkte jag alltid när det gick bra....VAD väntar nu för skit bakom hörnet? Numera åker jag med flowet och vet att jag har rätt att må bra och ha det bra. Livet är en berg och dalbana så vis...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ livetefantastiskt med Blogkeen
Följ livetefantastiskt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se