Direktlänk till inlägg 21 november 2010

Lopp-Luella....

Av Liliann - 21 november 2010 10:29

kallade matte mig här om dagen.....Jag skulle bara smaka lite på hennes örondroppar men det var så besvärligt att komma åt dem så jag fick tugga en hel del på tuben...och när jag väl tog mig igenom så var dom...SKITÄCKLIGA! Så jag lät den ligga där, i sängen , allt läckte ut och när matte sedan skulle ha tuben och den var tom så kallade hon mig hör och häpna Lopp-Luella med den där arga rösten som jag inte tycker om.....så då blev jag husses hund ist! Lagom åt henne....

 


Han hade snabbt förlåtit mig och mitt alter ego ycceB för att hon ätit upp hans hörlurar, dom var inte mycket att ha förresten, höll ju inte ett dugg!!!

  Nå ja matte å jag är inte sura på varandra så länge och hon är mest glad åt att jag tyckte dropparna var just , äckliga, för hungrig får jag ju gå, för jämnan, och då tar man sina chanser........  

Vov på Er......

 
ANNONS
 
Ingen bild

Andrea

21 november 2010 19:20

Ni borde låsa in alla lösa saker som är framme och ta bort allt från golvet. Möbler också kanske? ;) Lilla monstret...

 
Ingen bild

Gittan

22 november 2010 22:49

Sötast i världen, å då menar jag inte Johnny.....
Men han är också OK......

 
Margit

Margit

22 november 2010 22:56

Så fina bilder...både på hunden och husse...OCH de fiana naturbilderna...träden..frosten..ja visst är det vackert!!!
Kram!!!

http://margitholm.blogg.se

 
Ingen bild

R

24 november 2010 21:32

haha! Matte får sina fiskar varma på första bilden... En blick säger mer än tusen ord.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Liliann - 29 april 2014 11:08

så då undrar jag över, VARFÖR ser man så många föräldrar idag mer ivrigt sysselsatta med sina smartphones än med att faktiskt vara närvarande med sina barn???? Nu blir nog en del väldigt irriterade och ser detta inlägg som ett påhopp men jag reflekte...

Av Liliann - 22 april 2014 19:59


föddes du pappa, idag skulle du fyllt 85 år om du fortfarande varit med oss fysiskt här på jorden.Varje år denna dag skänker jag dig extra varma tankar och tar mig en fundering över hur saker och ting skulle varit om du fått leva sida vid sida med os...

Av Liliann - 22 april 2014 09:22

har vi njutit med delar av vår stora, växande familj. Vi började med lite egentid på skärtorsdagen med Lilly innan resten av hennes familj kom på påskafton. Vi tillbringade nästan all vakentid ute, antingen vid lekstugan, ute i skogen spanandes efter...

Av Liliann - 16 april 2014 08:36

hoppas ni får en underbar helg att njuta, själv åker jag till stugan med delar av min underbara familj och naturligtvis hoppas vi på ett bra attvarauteiväder. Kolbullar, korvgrillning, lek i lekstugan med Lilly står på schemat så håll tummen.... Da...

Av Liliann - 5 april 2014 14:18

känns ingenting omöjligt. Utan tvekan en härlig känsla, förr tänkte jag alltid när det gick bra....VAD väntar nu för skit bakom hörnet? Numera åker jag med flowet och vet att jag har rätt att må bra och ha det bra. Livet är en berg och dalbana så vis...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se