Direktlänk till inlägg 20 november 2010

Långpromenader...

Av Liliann - 20 november 2010 15:18

en underbar lisa för kropp och knopp....I dag tog vi med de "små" liven och åkte upp till området som ligger mitt emot Spikbodarna. Vi har en runda som vi brukar gå där som tar runt en och en halv timme att gå. De bästa är att hundarna kan springa lösa nästan hela rundan vilket gör att det blir en skön avkoppling för både djur och människa.

6 grader kallt och rimfrosten biter i träden....

       

Hela naturen går i en otrolig grå/vit skala med lite gammalt brunt långgräs som ännu sticker upp lite här och där, helt otroligt vackert.


Väl hemma igen gott fika med tända ljus på bordet...vilken lyx...


Ha en fortsatt underbar helg.....

 
ANNONS
 
Ingen bild

Andrea

20 november 2010 18:24

Ja träden är så otroligt vackra nu! Hoppas de vara länge... Och att det kommer mer snö ;) KRAM

 
skogsnuvan

skogsnuvan

23 november 2010 19:12

Varför har ni bara 6 grader när jag har 20. Orättvist. Jag går inte ut!

http://skogsnuvan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Liliann - 29 april 2014 11:08

så då undrar jag över, VARFÖR ser man så många föräldrar idag mer ivrigt sysselsatta med sina smartphones än med att faktiskt vara närvarande med sina barn???? Nu blir nog en del väldigt irriterade och ser detta inlägg som ett påhopp men jag reflekte...

Av Liliann - 22 april 2014 19:59


föddes du pappa, idag skulle du fyllt 85 år om du fortfarande varit med oss fysiskt här på jorden.Varje år denna dag skänker jag dig extra varma tankar och tar mig en fundering över hur saker och ting skulle varit om du fått leva sida vid sida med os...

Av Liliann - 22 april 2014 09:22

har vi njutit med delar av vår stora, växande familj. Vi började med lite egentid på skärtorsdagen med Lilly innan resten av hennes familj kom på påskafton. Vi tillbringade nästan all vakentid ute, antingen vid lekstugan, ute i skogen spanandes efter...

Av Liliann - 16 april 2014 08:36

hoppas ni får en underbar helg att njuta, själv åker jag till stugan med delar av min underbara familj och naturligtvis hoppas vi på ett bra attvarauteiväder. Kolbullar, korvgrillning, lek i lekstugan med Lilly står på schemat så håll tummen.... Da...

Av Liliann - 5 april 2014 14:18

känns ingenting omöjligt. Utan tvekan en härlig känsla, förr tänkte jag alltid när det gick bra....VAD väntar nu för skit bakom hörnet? Numera åker jag med flowet och vet att jag har rätt att må bra och ha det bra. Livet är en berg och dalbana så vis...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se