Direktlänk till inlägg 19 november 2010

Sysslolöshet..

Av Liliann - 19 november 2010 10:57

är också jobbigt! Ännu ett inlägg i klagolåtens teken......men


Är man van att ha ett späckat schema och att från det gå till att inte kunna göra i princip något alls då blir man lätt svettig! Har nu haft en vecka i sysslolöhetens tecken och det börjar krypa i skinnet. Armen är betydligt bättre dock och det var ju det som var meningen.


Inser med facit i hand att den senaste tiden(sedan sensommaren) att jag inte varit riktigt mig själv. Det har blivit konsekvenser både på jobbet och privat och det här var väl kroppens sätt att säga  -Nu räcker det....Nu gäller det att lyssna i fortsättningen och vara lyhörd på signalerna.


Börjar jobba igen på måndag men har för avsikt att ta det lugnt och känna efter vad som funkar och inte, strunta i principen går det så går det. Och bara inte mina underbara kollegor fått allt för mycket merjobb för att jag bara gått på i tron att allt varit som det ska......


Nu ser jag framåt med förhoppningsvis klarare "ögon" , taggar ner när jag känner bromsen slå till och njuter av att vi går mot en underbar tid, advent/jul. Det behövs förmodligen mera tid innan allt rätat upp sig men jag är på god väg..


Önskar Er en Trevlig Helg.....   
ANNONS
 
Ingrid

Ingrid

19 november 2010 12:30

Hejsan och tack för din kommentar hos mig!

Så trevligt att hamna i Östersund, en stad som jag besökte för många år sedan. Det var Gotlands Hushållningssällskap som anordnade en resa och vi flög till Östersund och bodde på ett motell en bit utanför stan. Sedan hade vi bussresor och utflykter inplanerat de fyra dagar vi var där. Frösön, Klövsjö, Åre med Åreskutan, Jamtli och en massa andra platser besökte vi. Det var jättetrevligt

Ja, det där med att det svider i plånboken när man varit hos tandläkaren, det har du helt rätt i. Det är fasligt att det ska behöva vara så dyrt. Jag tycker ju att munnen och tänderna hör till kroppen, så nog borde det räknas som sjukvård.

Fortsätt att krya på dig och ta det försiktigt med jobbet.

Ha en fin helg!
/Ingrid

http://stenstugu.com/wp

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Liliann - 29 april 2014 11:08

så då undrar jag över, VARFÖR ser man så många föräldrar idag mer ivrigt sysselsatta med sina smartphones än med att faktiskt vara närvarande med sina barn???? Nu blir nog en del väldigt irriterade och ser detta inlägg som ett påhopp men jag reflekte...

Av Liliann - 22 april 2014 19:59


föddes du pappa, idag skulle du fyllt 85 år om du fortfarande varit med oss fysiskt här på jorden.Varje år denna dag skänker jag dig extra varma tankar och tar mig en fundering över hur saker och ting skulle varit om du fått leva sida vid sida med os...

Av Liliann - 22 april 2014 09:22

har vi njutit med delar av vår stora, växande familj. Vi började med lite egentid på skärtorsdagen med Lilly innan resten av hennes familj kom på påskafton. Vi tillbringade nästan all vakentid ute, antingen vid lekstugan, ute i skogen spanandes efter...

Av Liliann - 16 april 2014 08:36

hoppas ni får en underbar helg att njuta, själv åker jag till stugan med delar av min underbara familj och naturligtvis hoppas vi på ett bra attvarauteiväder. Kolbullar, korvgrillning, lek i lekstugan med Lilly står på schemat så håll tummen.... Da...

Av Liliann - 5 april 2014 14:18

känns ingenting omöjligt. Utan tvekan en härlig känsla, förr tänkte jag alltid när det gick bra....VAD väntar nu för skit bakom hörnet? Numera åker jag med flowet och vet att jag har rätt att må bra och ha det bra. Livet är en berg och dalbana så vis...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se