Direktlänk till inlägg 14 november 2010

Tålamod....

Av Liliann - 14 november 2010 18:44

Har de senaste fem dagarna haft, och forfarande har, en rent för jävlig värk i min högra arm. Det har gjort att jag inte klarat de mest självklara saker , ja själv...


Har behövt makens hjälp med det mesta som att få på kläderna ordentligt, skära frukostbrödet , bre frukostmackan, hyvla osten, äta har jag bevars kunnat göra själv med nöd och näppe, gå på toa, och borsta mina egna tänder också men kamningen av håret har gått så där....Nu är det inte för att ni ska tycka synd om mig jag skriver det här utan tänka hur de mest självklara saker i vardagen hux flux inte är så självklara längre.


Jag som är van ett snabbt tempo och tycker om att klara mig "själv" har de här sista dagarna fått ha... just det, TÅLAMOD och jag kan säga att det varit och är nyttigt...


Snabba eller fel rörelser har varit allt annat en en behaglig upplevelse och nätterna ska vi inte prata om. Det mest lärorika i det här förutom tankeställaren det ger är att förståelsen och empatin för de människor som lever så här, många dessutom dagligen år ut och år in har fått en ny dimension.


Min värk kommer med medicinering och vila att bli bra, iaf bra mycket bättre och det är något jag känner en enorm tacksamhet för...


En sak som inte tagits stryk av värken är min arbetsledningsförmåga  vi har både i går och idag varit i stugan och vet ni på tusan.... nu saknas bara listerna kring golv, tak och dörröppningen!!! Fick hjälp i går med att isolera taket av ena mågen å det gick undan Tusen tusen tack till dig!!!


Innertaket las idag så som sagt nu är det klart!!!! Kanske var det den goda Fars-Dags tårtan som gav energin??????

Avslutar med ett par vackra bilder tagna avid Frösö Kyrka i eftermiddags...

    Är ju som bekant ingen större vinterentusiast men visst bjuder den på vackra vyer?....


Ha en härlig vecka...min skall gå i vilans och återhämtningens tecken.....

 
ANNONS
 
Ingen bild

Gittan

15 november 2010 08:43

Stackers dej! Har det hänt nå´t speciellt eller är det bara "vanligt slitage"? Hur som heslt, tänker på dej!
Kram!

 
Ingen bild

bono6703

17 november 2010 08:35

Jag lider verkligen med dig!
Hoppas du blir bättre och bättre.
Saknar dig på jobbet!

Kram
LenaJ

 
skogsnuvan

skogsnuvan

17 november 2010 15:16

Det är inte bra att sitta och pilla med datorn hela dagarna, rent hälsovådligt. Min axel och armvärk har gått över nu när jag inte jobbar så mycket. Krya på dig och som sagt, tålamod. Kanske du behöver ta det lite lugnt ett tag och mula ner dig i soffan och slötitta på tv och äta choklad.

http://skogsnuvan.bloggagratis.se

 
skogsnuvan

skogsnuvan

18 november 2010 10:06

Du har ett award att hämta hos mig. Du får det för att du är en så härlig människa och för att det är så kul att läsa din blogg.

http://skogsnuvan.bloggagratis.se

 
Margit

Margit

19 november 2010 11:06

Vet inte om JAG har varit inne på din blogg förut??! tack för hälsning från dej i min blogg!!
vad har hänt med din arm?? Läst i bloggen och antar att det är nåt "tillfälligt" besvär du har!!!
Bladdrat o titta och läst lite i tidigare inlägg!! Vackra bilder du visar!!
Kram!!!

http://margitholm.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Liliann - 29 april 2014 11:08

så då undrar jag över, VARFÖR ser man så många föräldrar idag mer ivrigt sysselsatta med sina smartphones än med att faktiskt vara närvarande med sina barn???? Nu blir nog en del väldigt irriterade och ser detta inlägg som ett påhopp men jag reflekte...

Av Liliann - 22 april 2014 19:59


föddes du pappa, idag skulle du fyllt 85 år om du fortfarande varit med oss fysiskt här på jorden.Varje år denna dag skänker jag dig extra varma tankar och tar mig en fundering över hur saker och ting skulle varit om du fått leva sida vid sida med os...

Av Liliann - 22 april 2014 09:22

har vi njutit med delar av vår stora, växande familj. Vi började med lite egentid på skärtorsdagen med Lilly innan resten av hennes familj kom på påskafton. Vi tillbringade nästan all vakentid ute, antingen vid lekstugan, ute i skogen spanandes efter...

Av Liliann - 16 april 2014 08:36

hoppas ni får en underbar helg att njuta, själv åker jag till stugan med delar av min underbara familj och naturligtvis hoppas vi på ett bra attvarauteiväder. Kolbullar, korvgrillning, lek i lekstugan med Lilly står på schemat så håll tummen.... Da...

Av Liliann - 5 april 2014 14:18

känns ingenting omöjligt. Utan tvekan en härlig känsla, förr tänkte jag alltid när det gick bra....VAD väntar nu för skit bakom hörnet? Numera åker jag med flowet och vet att jag har rätt att må bra och ha det bra. Livet är en berg och dalbana så vis...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se