Direktlänk till inlägg 10 november 2010

Onsdag morgon....

Av Liliann - 10 november 2010 08:08

Snön yr utanför fönstret, det blir så mycket ljusare direkt. Morgonens promenad med hundarna var frisk och skön. Nu väntar ytterligare en dags arbete innan vi drar till stugan för att göra det sista (förhoppningsvis) sedan väntar städning, "pyntning" och mys....

Hoppas ni får en underbar dag!


 
ANNONS
 
skogsnuvan

skogsnuvan

10 november 2010 10:55

Tur att det finns dom som gillar snö. Jag för min del hade varit glad om det vore snöfritt åtminstone idag. Mycket enklare att plocka lingonris och mossa om den förhatliga snön inte lagt sig. Adjö till skridskoisen iår igen men det är kanske lika bra. Balansen kanske har blivit sämre. Tror att det är 5 år sedan det var skridskois på sjön. Snön kommer alltid för tidigt.

http://skogsnuvan.bloggagratis.se

 
Andrea

Andrea

10 november 2010 11:50

Härligt med snö! Nu blir det äntligen lite ljusare... Får hoppas den får ligga kvar bara :) Kram!

http://www.andreanorman.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Liliann - 29 april 2014 11:08

så då undrar jag över, VARFÖR ser man så många föräldrar idag mer ivrigt sysselsatta med sina smartphones än med att faktiskt vara närvarande med sina barn???? Nu blir nog en del väldigt irriterade och ser detta inlägg som ett påhopp men jag reflekte...

Av Liliann - 22 april 2014 19:59


föddes du pappa, idag skulle du fyllt 85 år om du fortfarande varit med oss fysiskt här på jorden.Varje år denna dag skänker jag dig extra varma tankar och tar mig en fundering över hur saker och ting skulle varit om du fått leva sida vid sida med os...

Av Liliann - 22 april 2014 09:22

har vi njutit med delar av vår stora, växande familj. Vi började med lite egentid på skärtorsdagen med Lilly innan resten av hennes familj kom på påskafton. Vi tillbringade nästan all vakentid ute, antingen vid lekstugan, ute i skogen spanandes efter...

Av Liliann - 16 april 2014 08:36

hoppas ni får en underbar helg att njuta, själv åker jag till stugan med delar av min underbara familj och naturligtvis hoppas vi på ett bra attvarauteiväder. Kolbullar, korvgrillning, lek i lekstugan med Lilly står på schemat så håll tummen.... Da...

Av Liliann - 5 april 2014 14:18

känns ingenting omöjligt. Utan tvekan en härlig känsla, förr tänkte jag alltid när det gick bra....VAD väntar nu för skit bakom hörnet? Numera åker jag med flowet och vet att jag har rätt att må bra och ha det bra. Livet är en berg och dalbana så vis...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se