Direktlänk till inlägg 3 november 2010

Härligt med kortvecka!

Av Liliann - 3 november 2010 19:16

tyvärr den enda under hela långa hösten, men väl så skönt.


Vi närmar oss All helgona helgen, tiden då "väggen" mellan oss levande och de på andra sidan är som tunnast, helgen då våra kyrkogårdar lyser av hundratals ljus och annan utsmyckning.


Samhain har jag förstått också är ett annat namn för just denna helg, häxåret börjar nu. Föreningen VanaDis håller en ceremoni i badhusparken på söndag med anledning av detta, kika in på http://gfvanadis.blogg.se så kommer där finnas mer information!


Själv är jag ledig på fredag, jag skall åka på gravarna bl.a och tända ljus. Som jag skrivit förr så besöker jag sällan mors och fars grav, inte för att jag tycker det är obekvämt utan för att jag minns dem så bra utan att ränna där snarare bättre faktiskt. Men just denna helg som infaller under den absolut mörkaste tiden känns det bra så på fredag blir det alltså en tur dit.


Lovvecka som det är så är det stilltje på de flesta aktiviteter men veckan springer iväg ändå! Har hunnit med att vara i stugan och hantlangat brodern, nu fattas det inte allt innan det är klart och pysslet att få det fint(finare) kan börja  lääängtar....


Eventuellt blir det en danskväll på fredag innan vi åker upp till Bakvattnet på Lördag, ska bli spännande? att se om där kommit nån snö. Den hänger lite i luften, snön, även här, men den verkar dröja ännu ett tag på gott och ont. Det blir ju så mycket ljusare när den väl kommer och det står ju inte på så är det adventstider och då får det gärna vara vitt ute!


Ha en fortsatt härlig vecka....    

 
ANNONS
 
Ingen bild

mia

3 november 2010 22:16

Det finns kaffe i Nälden sen du varit på graven !!!

 
Ingen bild

R

4 november 2010 13:05

å lillafyfter vara med ftorafyfter, inte åka danf...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Liliann - 29 april 2014 11:08

så då undrar jag över, VARFÖR ser man så många föräldrar idag mer ivrigt sysselsatta med sina smartphones än med att faktiskt vara närvarande med sina barn???? Nu blir nog en del väldigt irriterade och ser detta inlägg som ett påhopp men jag reflekte...

Av Liliann - 22 april 2014 19:59


föddes du pappa, idag skulle du fyllt 85 år om du fortfarande varit med oss fysiskt här på jorden.Varje år denna dag skänker jag dig extra varma tankar och tar mig en fundering över hur saker och ting skulle varit om du fått leva sida vid sida med os...

Av Liliann - 22 april 2014 09:22

har vi njutit med delar av vår stora, växande familj. Vi började med lite egentid på skärtorsdagen med Lilly innan resten av hennes familj kom på påskafton. Vi tillbringade nästan all vakentid ute, antingen vid lekstugan, ute i skogen spanandes efter...

Av Liliann - 16 april 2014 08:36

hoppas ni får en underbar helg att njuta, själv åker jag till stugan med delar av min underbara familj och naturligtvis hoppas vi på ett bra attvarauteiväder. Kolbullar, korvgrillning, lek i lekstugan med Lilly står på schemat så håll tummen.... Da...

Av Liliann - 5 april 2014 14:18

känns ingenting omöjligt. Utan tvekan en härlig känsla, förr tänkte jag alltid när det gick bra....VAD väntar nu för skit bakom hörnet? Numera åker jag med flowet och vet att jag har rätt att må bra och ha det bra. Livet är en berg och dalbana så vis...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se