Direktlänk till inlägg 13 oktober 2010

God mat och jättetrevligt sällskap....

Av Liliann - 13 oktober 2010 20:11

har jag fått/haft ikväll. Varit på Bishop Arms tillsammans med gamla arbetskamrater från F 4 tiden. Uppvaktad blev jag också må ni tro , fick en bok "Tantvarning" av Cecila Hagen den kommer att erbjuda många igenkännade fniss kan jag säga bara efter att ha läst lite snabbt i den. Presentkort på Gaupa och dessutom bjuden på mat.

Tack snälla ni som var med!  Synd att vi träffas så sällan......


Veckan i övrigt är och har varit fulltecknad, vet inte hur vi bär oss åt vi som inte ens har några hemmavarande barn med aktiviteter!

Dansade i måndags på Wendlas, hundkurs med Prinsessan i går, hon var fantastiskt duktig!peppar, peppar......eldprovet kommer nog nästa vecka.....


Var ju som bekant på dans i Lördags också, en helt otroligt rolig kväll. Bra musik och härligt dansfolk på plats, det gav, som vanlig, mersmak så på lördag bär det iväg igen!

På Lördag skall vi också besöka "Birsta Paradise" har vi tänkt och köpa lite smått och gott till både stugan och hit hem. Men för en gång skull är det faktiskt Biltema som är högsta prioritet men är övertygad om att vi hinner med även Ikea och övriga Birstas affärer.....

Ha nu en fortsatt bra vecka och på återseende....


 
ANNONS
 
skogsnuvan

skogsnuvan

16 oktober 2010 13:05

Nu mår jag mycket bättre. Är du månne inblandad i det?

http://skogsnuvan.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Carin

17 oktober 2010 21:24

Hallå där! Ja, vilken trevlig kväll ni verkar ha haft! Alltid roligt att träffa gamla goda vänner! Kul med Tantvarningsboken också, den är festlig! He he! :D Får väl en rapport imorgon hur det gick i S-vall! ;) Ha en fortsatt fin söndagskväll! Ses imorgon! Kram!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Liliann - 29 april 2014 11:08

så då undrar jag över, VARFÖR ser man så många föräldrar idag mer ivrigt sysselsatta med sina smartphones än med att faktiskt vara närvarande med sina barn???? Nu blir nog en del väldigt irriterade och ser detta inlägg som ett påhopp men jag reflekte...

Av Liliann - 22 april 2014 19:59


föddes du pappa, idag skulle du fyllt 85 år om du fortfarande varit med oss fysiskt här på jorden.Varje år denna dag skänker jag dig extra varma tankar och tar mig en fundering över hur saker och ting skulle varit om du fått leva sida vid sida med os...

Av Liliann - 22 april 2014 09:22

har vi njutit med delar av vår stora, växande familj. Vi började med lite egentid på skärtorsdagen med Lilly innan resten av hennes familj kom på påskafton. Vi tillbringade nästan all vakentid ute, antingen vid lekstugan, ute i skogen spanandes efter...

Av Liliann - 16 april 2014 08:36

hoppas ni får en underbar helg att njuta, själv åker jag till stugan med delar av min underbara familj och naturligtvis hoppas vi på ett bra attvarauteiväder. Kolbullar, korvgrillning, lek i lekstugan med Lilly står på schemat så håll tummen.... Da...

Av Liliann - 5 april 2014 14:18

känns ingenting omöjligt. Utan tvekan en härlig känsla, förr tänkte jag alltid när det gick bra....VAD väntar nu för skit bakom hörnet? Numera åker jag med flowet och vet att jag har rätt att må bra och ha det bra. Livet är en berg och dalbana så vis...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ livetefantastiskt med Blogkeen
Följ livetefantastiskt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se