Alla inlägg under januari 2010

Av Liliann - 2 januari 2010 16:57

i stort sett alldeles oskrivna blad...


Nyårsafton tillbringades på tu man hand helt utan "krav" vi lagade god mat och gjorde sedan i stort sett ingenting.


Stackars Mozart tillbringade stora delar av eftermiddagen och kvällen i badrummet, han är inte speciellt förtjust i smällare den grabben emedan "farbrorn" skiter fullständigt i dem. Av någon anledning tycks han känna sig trygg i badrummet och tar sin tillflykt dit även när åskan går på sommaren. Tycker för övrigt att smällare är en styggelse för både djur/människor och framför allt för miljön, att folk kan lägga tusentals kronor på slikt...


Törs jag skriva att vi dessutom gick och lade oss en bra stund före tolvslaget? Lite tant/gubbvarning på det men så blev det och det blev nytt år i alla fall!!


Nyårsdagen och dagen i dag har (som vanligt) gått i lathetens tecken, bara en och annan promenad som kommit emellan...  I dag var den stränga kylan tillbaka igen -23 men vi for trots den till goda vänner i Nälden idag och fikade för att få lite miljöombyte.


Det har varit en välbehövligt skön vila nu under storhelgen, batterierna nyladdade, jag faktiskt längtar till på måndag då jag skall jobba....i och för sig bara en dag sedan väntar två dagar ledigt till för vi vill ju inte chocka kroppen eller hur?


Nu skall jag klä mig varmt och åka ut och titta på Lill-Prinsen han skall tillsammans med Jessica gå på hoppkurs idag och i morgon. Han verkar ha riktigt bra ( i mina ögon fantastisk) potential BÅDE i hoppning OCH dressyr jag är så glad för R skull för det var lite jobbigt i början av deras bekantskap...


På återseende

KRAM 

Foto taget av Lilla Syster A

Ovido - Quiz & Flashcards