Alla inlägg under november 2009

Av Liliann - 4 november 2009 20:34

Det var något jag prövade på igår kväll. En kvinna som går på kurs hos Terry Evans behövde lite "försökskaniner" och när det kommer till detta ämne är jag snabb att haka på!


Hur som haver så begav jag mig dit och hon berättade lite kring behandlingen, att hon är en kanal för mina(och hennes) hjälpare att ge mig healing där de anser att den bäst behövs. Som kanal kan hon inte styra över var healingen skall hamna för övrigt skall man komma ihåg att Healing är till för att ge kroppen kraft att läka sig själv. Det är allstå ingen behandling som botar någon som helst form av sjukdom utan hjäper kroppen att självläka.


Under behandlingen, som tog ca 15 min, så hade jag lite "upplevelser". Det kändes som att huvudet var itudelat och den högra halvan såg ut som en boxboll, en sån där som boxarna tränar på,absolut inte obehagligt..Den andra var att det kändes som jag skrubbades med en mjuk rotborste på insidan av min högra sida från axel ner till stuss upp och ner det var så att jag gungade av allt gnuggande....tolka det den som kan???  Har tolkat det själv men vore kul om någon fler gjorde det..


  Coolt eller hur?


Om ca två veckor skall jag dit igen och sedan utvärdera mina upplevelser kring henne och behandlingarna.


Healing är oxå att titta på vackra saker och ting....

 

Må Väl och på återseende!



Av Liliann - 4 november 2009 19:56

utanför fönstret, inte klokt vad det blåste upp här i eftermiddags...brrrr....skönt att kunna mysa in sig inne, tända lite ljus och må gott.



Drygt halva veckan har gått och snart väntar helgen, en ganska hektisk sådan ser det ut att bli...Jag har ju som bekant beställt kött, en halv oxe, och den får vi hämta på lördag, undrar hur lång tid det kan ta att ta rätt på en så´n?..


Lördagkväll är det sedan dans på Folkan och det kan vi ju inte missa. K & E kommer från Alby så vi ser fram mot en trevlig kväll. Bra musik oxå, Widebergs som spelar. Det är ju forum i Vemdalen  så vi får se hur der blir med folk...men som sagt det är aldrig roligare än man gör sig.


En kusin fyller 5o på söndag och skall firas såklart!, få se om det blir fredag eller söndag vi åker dit, det är ju Fars Dag oxå på söndag så vi får trixa lite. Men firas ska honSkrattande


KRAM



Av Liliann - 2 november 2009 21:22

liksom lite lättare nu när vi börjat nedräkningen...Går om kring på dagarna med sand mellan tårna och värmen i ansiktet...även om det var svårt att affirmera idag....Men det funkar kortare stunder...Cool

 


November månad har anlänt, denna mörka mellanmånad innnan ljusa härliga adventstiden infinner sig. 


Kör jag bil så äter mörkret upp ljuset från billyktorna, inte ens med helljus ser jag acceptabelt långt , blixthalka och annat elände. Nej November månad är för trist, jag vet att många inte gillar att snön kommer för tidigt men det blir iaf bra mycket ljusare..


Måndag betyder också ett härligt danspass på Wendla´s . I kväll fick vi de första fyra "åttorna" till vårshowsdansen, Micke Rickfors "Jag ska köpa vingar för pengarna"...den går inte speciellt sakta kan jag säga men fan vad kul det var! helt slut efter passetTungan ute Längtar redan till nästa måndag...(det är bara tre måndagar kvar innan juluppehållet...)


I morgon skall jag på "Andlig Healing" det blev ju inställt förra veckan skall bli spännande att pröva berättar efter sittningen.


Må Väl!

Av Liliann - 1 november 2009 17:30

Kom upp till ett tämligen råkallt Bakvattnet igår mitt på dagen, så kallt att inga kläder värmde....Så vi satt mest inomhus.


Åt en jättegod Jansson som Ewa gjort ,lite försmak av julen. Nu är jag långt ifrån en vän av julmat men Jansson det gillar jag..med en knäckemacka till Mums. Päron med punchgrädde till efterrätt blev pricken över i å kaffe förståss..


Dessutom såg jag HELA dansbandskampen denna gång förra säsongen var så usel på grund av poängssystemet att det blev ointressant efter tre program eller också var det dans på Folkan så vi såg bara hälften. Hur som helst så tycket jag att rätt dansband gick vidare. Black Ingvars i all ära men något dansband är eller blir de aldrig, fast jag gillade sångarens outfit helt klart unik i dansbandskretsar och där har vi ändå sett MYCKET under årens lopp!


Min lilla favorit i juryn, Deutgen gick från klarhet till klarhet med sina småvassa kommentarer och Melissa ja hon var lika svår att förstå som vanligt...Finns det någon mer udda version av "Vad har du under blusen Rut" än hennes?...

Hoppas få se och höra Zekes här uppe ..snart!...helt fantastiskt duktiga...och söööötaFlört


I morse när vi vaknade så var det minusgrader, brrrrr, åt frukost och packade oss hemöver redan vi 11 tiden.Skönt att ha dagen här hemma till lite smått och gott. I dag använde vi tidens till att röja i klädkammaren... en säck till Kupan och städat och fint på hyllor och i lådor. Skönt att ha det gjort.....Vinterkläderna tenderar att ta lite mer plats vantar, mössor, fleecekläder och faaan å hans moster....


Mysstunden jag syftar på ser ni på medföljande bild...Matte tycker inte alls att det är trångt..inte på något vis....

 


Nu ser vi fram mot en ny härlig vecka!

Kram och på återseende



Av Liliann - 1 november 2009 14:32

 


Är vi där....igen...om allt går som det ska....

KRAM

Skapa flashcards