Direktlänk till inlägg 13 oktober 2009

Trött....

Av Liliann - 13 oktober 2009 21:40

Om dagen igår rann iväg så vet jag inte vad jag skall säga om idag...Vips var klockan dax att gå hem.


Dogsen fick en promenad i det vackra vädret det var skönt att få lite frisk luft. Jag hade tänkt springa på lunchen men det gick "fetbort" (få se om det blir av i morgon) så då var promenaden en livlina. Hoppas på cykelväder/före i morgon bitti i morse var det lite halkrisk.


Den planerade kvällsaktiviteten frös oxå inne kunde inte hitta orken riktigt...

I morgon..Ny dag med nya fantastiska möjligheter förhoppningsvis med nya krafter..Flört


God Natt och må väl!

Kram 
ANNONS
 
skogsnuvan

skogsnuvan

14 oktober 2009 08:03

Nej men ställ undan cykeln. Det är ju 12 grader kallt!!!! Pina att ut och cykla i det vädret och är det inte kallt så snöar eller regnar det. Cykelväder är slut nu

http://skogsnuvan.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Kickan

14 oktober 2009 19:41

Tjena,
Jag håller med skogsnuvan - ställ in cykeln för vinterförvaring - vill inte att du skall råka ut för någon halkolycka å tillika med livet som insats!!!
Jag har heller ingen lust och ork just nu - måste definitivt bero på danstorkan! Jag har inte gjort många knop denna vecka och i morgon kväll blir det ingen gympa heller för då skall kalufsen få sig en omgång å sen så är det fredag igen med fredagsmys. Nu längtar jag verkligen till den 24:e - vill att tiden skall skena iväg.
Den 30:e okt skall vi fira sonens svärfar (som fyllde 60 år i juli) med supé + show med Ronny Eriksson på Södra Berget, S-vall - det ser jag oxå fram emot.
Ja, det blev allt för denna gång - skall se på Halv åtta hos mig - Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Liliann - 29 april 2014 11:08

så då undrar jag över, VARFÖR ser man så många föräldrar idag mer ivrigt sysselsatta med sina smartphones än med att faktiskt vara närvarande med sina barn???? Nu blir nog en del väldigt irriterade och ser detta inlägg som ett påhopp men jag reflekte...

Av Liliann - 22 april 2014 19:59


föddes du pappa, idag skulle du fyllt 85 år om du fortfarande varit med oss fysiskt här på jorden.Varje år denna dag skänker jag dig extra varma tankar och tar mig en fundering över hur saker och ting skulle varit om du fått leva sida vid sida med os...

Av Liliann - 22 april 2014 09:22

har vi njutit med delar av vår stora, växande familj. Vi började med lite egentid på skärtorsdagen med Lilly innan resten av hennes familj kom på påskafton. Vi tillbringade nästan all vakentid ute, antingen vid lekstugan, ute i skogen spanandes efter...

Av Liliann - 16 april 2014 08:36

hoppas ni får en underbar helg att njuta, själv åker jag till stugan med delar av min underbara familj och naturligtvis hoppas vi på ett bra attvarauteiväder. Kolbullar, korvgrillning, lek i lekstugan med Lilly står på schemat så håll tummen.... Da...

Av Liliann - 5 april 2014 14:18

känns ingenting omöjligt. Utan tvekan en härlig känsla, förr tänkte jag alltid när det gick bra....VAD väntar nu för skit bakom hörnet? Numera åker jag med flowet och vet att jag har rätt att må bra och ha det bra. Livet är en berg och dalbana så vis...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6
7
8
9 10 11
12 13 14
15
16
17 18
19
20 21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ livetefantastiskt med Blogkeen
Följ livetefantastiskt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se