Direktlänk till inlägg 12 oktober 2009

Bara några rader..

Av Liliann - 12 oktober 2009 21:05

Blir det idag. Det har varit en dag som bara rann iväg. Genomled traumat med att åka buss till jobbet idag och det tar tid att bearbeta.....Min snälle make hämtade mig dock när jag slutade vid 16:30 som tur var.


Det var bara hem och kasta i sig lite mat så var det danskväll igen. Betydligt mer fokuserade i kväll må jag säga! Nästa gång kanske vi får börja med vårshowsdansen...äntligen...börjar bli lite less på den vi dansar just nu, anatagligen för att jag inte skall vara med själv. Egot har talat...Flört


När jag cyklade in så var det lite av en regn/snöstorm så jag fick känna på vad som komma skall. Dessutom håller man på att lägga nytt underlag på cykelvägen efter sjön som i snöblaskföret blev till en grovkornig ocyklingsbar sörja.Antar att man förväntar sig att det skall "sätta sig" nu under vintern....När det väl gör det kommer det att bli en jättefin cykel/gångväg.


Veckan i övrigt ser ut att bli fulltecknad dag som kvällstid lite ovanligt för min del men kul att det är saker på gång.


Må så Gott!

KRAM 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Liliann - 29 april 2014 11:08

så då undrar jag över, VARFÖR ser man så många föräldrar idag mer ivrigt sysselsatta med sina smartphones än med att faktiskt vara närvarande med sina barn???? Nu blir nog en del väldigt irriterade och ser detta inlägg som ett påhopp men jag reflekte...

Av Liliann - 22 april 2014 19:59


föddes du pappa, idag skulle du fyllt 85 år om du fortfarande varit med oss fysiskt här på jorden.Varje år denna dag skänker jag dig extra varma tankar och tar mig en fundering över hur saker och ting skulle varit om du fått leva sida vid sida med os...

Av Liliann - 22 april 2014 09:22

har vi njutit med delar av vår stora, växande familj. Vi började med lite egentid på skärtorsdagen med Lilly innan resten av hennes familj kom på påskafton. Vi tillbringade nästan all vakentid ute, antingen vid lekstugan, ute i skogen spanandes efter...

Av Liliann - 16 april 2014 08:36

hoppas ni får en underbar helg att njuta, själv åker jag till stugan med delar av min underbara familj och naturligtvis hoppas vi på ett bra attvarauteiväder. Kolbullar, korvgrillning, lek i lekstugan med Lilly står på schemat så håll tummen.... Da...

Av Liliann - 5 april 2014 14:18

känns ingenting omöjligt. Utan tvekan en härlig känsla, förr tänkte jag alltid när det gick bra....VAD väntar nu för skit bakom hörnet? Numera åker jag med flowet och vet att jag har rätt att må bra och ha det bra. Livet är en berg och dalbana så vis...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6
7
8
9 10 11
12 13 14
15
16
17 18
19
20 21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ livetefantastiskt med Blogkeen
Följ livetefantastiskt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se