Direktlänk till inlägg 13 augusti 2009

Snyggaste killen på jobbet...

Av Liliann - 13 augusti 2009 19:37

heter Börje! och matte som också fastnat på kort é inte så tokig hon heller...

Han är av rasen Grand Danois och kommer från en kennel i Ånge, hon är en jättehärlig kompis/arbetskamrat, en frisk fläkt på företaget! Passade på att ta korten när hon var in nu i veckan trots att hon har semester. Börje är styvt 4 mån (därikring iaf) och snart större än mina killar här hemma !och en cool kille.


I går var jag och fick ytterligare en ortobionomibehandling, den tredje, helt otroligt men mina problemknän och höfter är snart ett minne blott. Mindre smart var väl att avsluta dagen med en joggingrunda samma dag som man fått behandling men solen tittade fram och jag hade suttit inne hela dagen så jag tog turen runt Lillsjön innan jag åkte hem.....J följde min bror till Funäsdalen och hämtade en bil  (40 mil t/r) , och var inte hemma förrän sent. Har varit lat denna vecka, har bara lagat mat och sedan hängt framför TV´n (vilket jag dessutom normalt inte gillar) jag har inte ens läst någon bok.....Försökt mig på den sista  Håkan Nesserboken men f..n vad den är seg! tar mig helt enkelt inte igenom den just nu dax att förnya biblioteket!


I morgon är det som bekant fredag igen, härligt!  Sista kvällen på Sandviken i sommar, i alla fall för våran del, Martinez skall spela och det kommer att bli skitkul!!  Men arbete först sedan nöjen.. VEM har förrseten bestämt att det skall vara så?? antagligen en vädur då det inte är något som helst genomtänkt....


KRAM 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Liliann - 29 april 2014 11:08

så då undrar jag över, VARFÖR ser man så många föräldrar idag mer ivrigt sysselsatta med sina smartphones än med att faktiskt vara närvarande med sina barn???? Nu blir nog en del väldigt irriterade och ser detta inlägg som ett påhopp men jag reflekte...

Av Liliann - 22 april 2014 19:59


föddes du pappa, idag skulle du fyllt 85 år om du fortfarande varit med oss fysiskt här på jorden.Varje år denna dag skänker jag dig extra varma tankar och tar mig en fundering över hur saker och ting skulle varit om du fått leva sida vid sida med os...

Av Liliann - 22 april 2014 09:22

har vi njutit med delar av vår stora, växande familj. Vi började med lite egentid på skärtorsdagen med Lilly innan resten av hennes familj kom på påskafton. Vi tillbringade nästan all vakentid ute, antingen vid lekstugan, ute i skogen spanandes efter...

Av Liliann - 16 april 2014 08:36

hoppas ni får en underbar helg att njuta, själv åker jag till stugan med delar av min underbara familj och naturligtvis hoppas vi på ett bra attvarauteiväder. Kolbullar, korvgrillning, lek i lekstugan med Lilly står på schemat så håll tummen.... Da...

Av Liliann - 5 april 2014 14:18

känns ingenting omöjligt. Utan tvekan en härlig känsla, förr tänkte jag alltid när det gick bra....VAD väntar nu för skit bakom hörnet? Numera åker jag med flowet och vet att jag har rätt att må bra och ha det bra. Livet är en berg och dalbana så vis...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ livetefantastiskt med Blogkeen
Följ livetefantastiskt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se