Alla inlägg under juli 2009

Av Liliann - 17 juli 2009 20:31

följeslagare har han varit,Tarzan, i över 13 år har han funnits hos mig, den dag han inte orkar och inte vill vara med längre kommer att bli tung...

Han är en blandras av fyra raser och säga vad man vill om blandraser,(det är många som rynkar på näsan vid det ordet) men de är bland de bästa av hundar man kan ha. Frisk och sund, nåja, (han har spräckt ngn tand i sin vilda jakt på stenar,) har han hållit sig under åren nu har han artros och inte alltid så pigg. Lite "gammelmans"fasoner typ jag hör dig men skiter blankt i det...har han lagt sig till med också men det står jag ut med. Vi tar en dag i taget numera.

Av Liliann - 16 juli 2009 21:22

Född -85 (hon har snart födelsedag)och det är just dom dagarna, födelsedagarna, som jag känner mig gammal, då man inser, aj fan, har jag så "gamla" barn? kan inte vara möjligt!

Hur som helst är hon som en sköldpadda(säger mina guider) vet exakt vad hon vill och vart hon är på väg,men det får ta den tid det tar att komma dit. Bor tillsammans med sin  WoW spelande pojkvän sedan några år och ganska nyligt utbildad till undersköterska.Love you skruttan!

Av Liliann - 16 juli 2009 21:08

I bland är det inte så dumt att jobba när det är semestertider...vi hade en fantastisk fm-fika idag med massor av frukt, ost o kex, parmaskinka och gott bröd för det är ju lite synd om oss som måste jobba och då kan ju lite mums underlätta.

En dag med härlig sommarkänsla inte så varmt kanske men det räcker för att känna att det är en annan årstid ,det ser dessutom ut att kunna vara ett par dagar till. Jag är ju en humörsmänniska av guds nåde så m a o så spelar även vädret en stor roll för välbefinnandet....

Det har som sagt varit ännu en dag att vara tacksam för, ödmjuk över att få ha förmånen att själv kunna ta mig ur sängen, ett jobb med underbara arbetskamrater att gå till samt framförallt en familj att komma hem till.

Kram

Av Liliann - 15 juli 2009 19:39

Kaffemaskin och ett par fina sommarbilder bjuds det på idag. Vilken fanatstisk kväll, sjön ligger spegelblank och solen skiner.Varit ute på en lång "bad"promenad med våra fyrbenta vänner svårt att gå in igen, hoppas det håller i sig. Idag var vi bara 4 st kvar till eftermiddagskaffet ,som tur är så har CaWes pimpat kaffemaskinen! Duktig på pyssel den tjejen! var bara det där goda fikabrödet som saknades. Det drar sig som sagt mot helg och vi tänkte ta oss en tur till stugan, blir kanske lite målning och tillfix av friggeboden, om vädret tillåter vill säga....Kram

Av Liliann - 14 juli 2009 20:28

i mitt liv har jag ägnat till att scanna och jisses vad jag scannat och sorterat och bokfört... det går alldelses runt i huvudet.avslutade arbetsdagen med en joggingtur runt Lillsjön precis vad som behövdes. I morgon och torsdag är slutklämmen på denna avräkning,sedan snart semester...Det drar sig först och främst mot helg, tyvärr ännu en helg med danstorka ,det är ju Malung och då vågar ingen annan arrangör dra till dans men 24-25 blir det Drifters idagarna två! Kram så länge

Av Liliann - 14 juli 2009 20:17

Inte här inte... Det här är min äldsta dotter -82 .Hon har alltid vetat vad hon vill, har, som sin mor, ett gediget intresse för djur med allt vad det innebär och har en jättego/snygg häst vid namn Mr Bon Jovi....(ett namn som förpliktar och det gör han med den äran!)Hon lever sedan några år tillsammans med en mycket snäll och trevlig pojkvän, ni lär se mer av dem framöver.

Med mycket kärlek till en älskad dotter...

Kram

Av Liliann - 13 juli 2009 19:55

fantastisk dag! Vädret uselt men kan ju då bara bli bättre eller hur? Vi är inne i den mest hektiska veckan i månaden på jobbet, avräkningen, den lämnar inte många andningspauser under dagarna. Saknar ibland hjälpen jag hade men det går bra och det lugnar ju ner sig...lite iaf...några dagar.... Många  har gått på semester redan men vi som inte har,längtar......6 arbetsdagar kvar!

Kram

Ovido - Quiz & Flashcards