Direktlänk till inlägg 16 juli 2009

Mumsfilibabba...

Av Liliann - 16 juli 2009 21:08

I bland är det inte så dumt att jobba när det är semestertider...vi hade en fantastisk fm-fika idag med massor av frukt, ost o kex, parmaskinka och gott bröd för det är ju lite synd om oss som måste jobba och då kan ju lite mums underlätta.

En dag med härlig sommarkänsla inte så varmt kanske men det räcker för att känna att det är en annan årstid ,det ser dessutom ut att kunna vara ett par dagar till. Jag är ju en humörsmänniska av guds nåde så m a o så spelar även vädret en stor roll för välbefinnandet....

Det har som sagt varit ännu en dag att vara tacksam för, ödmjuk över att få ha förmånen att själv kunna ta mig ur sängen, ett jobb med underbara arbetskamrater att gå till samt framförallt en familj att komma hem till.

Kram

 
ANNONS
 
Carin

Carin

17 juli 2009 11:33

Heeejje!
Det var verkligen en bra dag - med mycket gott fika! :D Lite vardagslyx ska man unna sig! ;) Diggar just nu på Spotify - U2 och Madonna - måste ju ladda inför "turnén!" ;)
KraaAAM!

http://sprallokort.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Liliann - 29 april 2014 11:08

så då undrar jag över, VARFÖR ser man så många föräldrar idag mer ivrigt sysselsatta med sina smartphones än med att faktiskt vara närvarande med sina barn???? Nu blir nog en del väldigt irriterade och ser detta inlägg som ett påhopp men jag reflekte...

Av Liliann - 22 april 2014 19:59


föddes du pappa, idag skulle du fyllt 85 år om du fortfarande varit med oss fysiskt här på jorden.Varje år denna dag skänker jag dig extra varma tankar och tar mig en fundering över hur saker och ting skulle varit om du fått leva sida vid sida med os...

Av Liliann - 22 april 2014 09:22

har vi njutit med delar av vår stora, växande familj. Vi började med lite egentid på skärtorsdagen med Lilly innan resten av hennes familj kom på påskafton. Vi tillbringade nästan all vakentid ute, antingen vid lekstugan, ute i skogen spanandes efter...

Av Liliann - 16 april 2014 08:36

hoppas ni får en underbar helg att njuta, själv åker jag till stugan med delar av min underbara familj och naturligtvis hoppas vi på ett bra attvarauteiväder. Kolbullar, korvgrillning, lek i lekstugan med Lilly står på schemat så håll tummen.... Da...

Av Liliann - 5 april 2014 14:18

känns ingenting omöjligt. Utan tvekan en härlig känsla, förr tänkte jag alltid när det gick bra....VAD väntar nu för skit bakom hörnet? Numera åker jag med flowet och vet att jag har rätt att må bra och ha det bra. Livet är en berg och dalbana så vis...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21
22
23 24 25 26
27 28
29
30
31
<<<
Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ livetefantastiskt med Blogkeen
Följ livetefantastiskt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se